HOI IV nasıldır?

Direkt konuya geçiyorum, euıv kadar detaylı mı? Bir de euıv kadar DLC gerekiyor mu?
Açıkçası yeni bir strateji oyunu edineceksem kolay olmasını istemiyorum. Biraz taviz verebilirim ama zorluk ve öğrenme süreci açısından nasıldır? İngilizce dert değil bu arada.

Eu IV kadar detaylı değil ancak benim severek oynadığım bir oyundur.

Bana başta bayağı karışık gelmişti biraz vakit geçtikten sonra insan anlıyor.
DLC konusuna gelince DLC olmadan oyunun tadı çıkmıyor.

Direkt konuya geçiyorum, euıv kadar detaylı mı? Bir de euıv kadar DLC gerekiyor mu?
Açıkçası yeni bir strateji oyunu edineceksem kolay olmasını istemiyorum. Biraz taviz verebilirim ama zorluk ve öğrenme süreci açısından nasıldır? İngilizce dert değil bu arada.

Çok güzeldir EU4'den daha güzeldir bana göre.

Peki DLC konusunda nasıldır? 2-3 tane yeter mi, yoksa EU kadar suyunu sıkmak mı gerek?
Bütün hepsini almanı öneririm DLC olarak. Alamazsan bile, oyunu satın al; DLC'yi internetten de indirebilirsin. Crack konusuna giriyor ama orası sana kalmış, sonuçta Paradox bunu yasaklamıyor.

Hocam modlarla çok efsane oluyor. DLC deneme şansım olmadı sahip olmadığım için :D indirime girince DLC'li paketini alın derim.

Mod kurarsan DLC kurmana pek gerek kalmaz diye düşünüyorum. Zaten DLC kadar çeşitli oluyor modlar.
Bazı modlar DLC gerektiriyor hocam. Dediğim gibi, DLC'yi internetten indirebilir. Paradox istese buna yasak getirebilirdi ama getirmiyor nedense.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı