Çözüldü HOI3 Türkçe desteklenmemektedir hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Realyes

Centipat
Hearts of Iron 3 oyununu alacağım fakat "Türkçe desteklenmemektedir" diyor ve sepete ekleyemiyorum. Ayarlardan dil tercihlerini değiştirdim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1693489498634.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Hearts of Iron 3 oyununu alacağım fakat "Türkçe desteklenmemektedir" diyor ve sepete ekleyemiyorum. Ayarlardan dil tercihlerini değiştirdim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim?
Sorun o değil, oyunun fiyatından dolayı, yeni Steam Fiyat politkası, durum şu indirimli en ucuz oyunlar 5,50 TL den satılabilir, indirimsiz en ucuz oyun ise 11 TL den satılabilir.
Sorun o değil, oyunun fiyatından dolayı, yeni Steam Fiyat politkası, durum şu indirimli en ucuz oyunlar 5,50 TL den satılabilir, indirimsiz en ucuz oyun ise 11 TL den satılabilir.

Çözüm
Oyun şu an indirime girmiş ve 4.5 TL'ye düşmüş. Steam'in yeni kurallarına 5.5 TL'nin altında oyun satılamıyor(indirimsizse 11 TL). İndirimler bitince oyun 18 TL olacak. O zaman alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…