Oyun açılmadan kapanıyor. 1-2 sn çalıştırılıyor deyip eşitleniyor geliyor sonrasında kapanıyor. İnternetteki ve bu sitedeki birçok şeyi denedim olmadı. EU4, HOi4, Rocket League açılmayan oyunlar arasında. HOi4'ü açabiliyordum, format attırdım ondan sonra böyle oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu da hata raporum;
Evet sorun çözüldü. Windows Update güncelleştirmelerini yaptıktan sonra Windows'u en son sürüme güncelleyerek, aşağıdaki bağlantıdan işletim sisteminize göre C paketlerini x86 ve x64 olarak indirin.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
support.microsoft.com
@EmirFatih Eğer sizde açılmadıysa sorunun kaynağı farklı bir şey olabilir. Rapor paylaşın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...