HOI4 alınır mı?

fenerbahceli49

Centipat
Katılım
28 Aralık 2022
Mesajlar
793
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok fazla strateji ve tarih oyunu oynayan biri değilim hatta bilgisayarda ilk kez oynayacağım diyebilirim hazır indirimdeyken almalı mıyım alacaksam hangi paketi almalıyım? Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Oyunu zamanındayken 19 liraya almıştım ve hiç oynamadım. Hiç benlik değil. Eğer bu türleri daha önce oynamadıysan HOI4 çok zor bir oyundur.
 
Alınır. Oynamasını bilene 10 numara oyun. Ben hala çözemedim çok karışık ama tarih meraklıları için tam bir nimet. DLC'siz aldığınızda ileride eksikliğini hissedersiniz. Oyunda olması gereken çoğu şeyi DLC'ler ile eklemişler maalesef. Armor, müzik, seslendirme gibi paketleri almanıza gerek yok eğer kozmetik vs. meraklısı değilseniz. Diğer paketler oyuna ilave içerikler ekliyor. Almanızı öneririm.
 
Hocam bu tür oyunlara ilginiz varsa alınır, onun dışında sadece HOI4 almanız yeterli çünkü starter packte adamakıllı DLC yok, zaten başta DLC'ler sadece ayak bağı olur öğrenince alablirsiniz DLC'leri.

Oyunu zamanındayken 19 liraya almıştım ve hiç oynamadım. Hiç benlik değil. Eğer bu türleri daha önce oynamadıysan HOI4 çok zor bir oyundur.

Yani hocam HOI4 aslında kolay kalıyor, oyundaki tek konsept savaş ve focuslar çünkü. Onun dışında öğrenilecekleri oynayarak ezberliyorsun.
 
Çok fazla strateji ve tarih oyunu oynayan biri değilim hatta bilgisayarda ilk kez oynayacağım diyebilirim hazır indirimdeyken alınır mı? Alacaksam hangi paketi almalıyım? Cevaplarınız için teşekkürler.

Oyunu öğrenmek için biraz uğraşman lazım ama oyunun temelini anlayınca gerisini bir şekilde öğreniyosun. Oyun sararsa yeni bağımlılık hayırlı olsun. Bir kere hoşuna giderse bir daha bırakamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı