Maginot'a asker bırakmazsanız Fransa ertesi gün Frankfurt'ta, 2 gün sonra münih'te ve 1-2 hafta içerisinde de Berlin'de olur zaten
(işin espirisi).
Polonya düştükten sonra eğer "illa da doğumdan çıkartma yememeyi garantilemek istiyorum" diyor isen Danimarka'yı aradan çıkar. İngiliz'ler o koca donanma ile doğu prusyaya çıkartma atma meraklısı. Deniz kıyılarına garnizon koyman da gerekiyor.
Around maginot focusunu yaparak war goal kazanıp dediğin gibi benelüksten ilerlemen gerekmekte. Benelüksten Paris'e de bir macera yaşayacaksın. Orduyu yönetirken aynı zamanda Supply'a da dikkat etmelisin. Hava kontrolü de ayrıca önemli. Tanklar orduyu yarmaya uygun ise işiniz kolay. Top ve tüfek ağırlıklı üretirseniz, ordunuz tabiri caizse taş fırlatmaz ve toplar işlerini görür. O zaman Varşova biletinden sonra kendinize bir Paris bileti ayarlamayı unutmayın
.
Ben size böyle anlatıyorum ama ben HOI4'te o kadar da iyi değilim ne yazık ki ama ne yapmam gerektiğini bildiğim için size yardımcı olabiliyorum. HOI4'te çok iyi değilim ama idare eder bir oynayışım var. Usta olmak kolay değil. Zaten son DLC çıktığından beri de doğru düzgün girmedim. Yeni focus Tree'ye hakim değilim açıkçası, kısaca elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.