HOI4 Amerika ve Sovyet çok OP

Davinci_1

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar HOI4'te 100'den fazla saatim var ancak hala nasıl Almanya ile op olmayı bilmiyorum mesela İngiliz fransız savaşı çok kolay onu yeniyorum ama bir türlü İngiliz savaşından sonra sovyetleri veya Amerika'yı yenemiyorum divisionlarım Full+Full ağır tank,ikmal sıkıntım kesinlikle yok sizce neden yenemiyorum.

Selamünaleyküm arkadaşlar HOI4'te 100'den fazla saatim var ancak hala nasıl Almanya ile op olmayı bilmiyorum mesela İngiliz fransız savaşı çok kolay onu yeniyorum ama bir türlü İngiliz savaşından sonra sovyetleri veya Amerika'yı yenemiyorum divisionlarım Full+Full ağır tank, ikmal sıkıntım kesinlikle yok sizce neden yenemiyorum.

40'lı yıllardan sonra güçleniyorlar diyecekseniz İspanya'yı bile zor deviriyorum.

Selamünaleyküm arkadaşlar HOI4'te 100'den fazla saatim var ancak hala nasıl Almanya ile op olmayı bilmiyorum mesela İngiliz fransız savaşı çok kolay onu yeniyorum ama bir türlü İngiliz savaşından sonra sovyetleri veya Amerika'yı yenemiyorum divisionlarım Full+Full ağır tank,ikmal sıkıntım kesinlikle yok sizce neden yenemiyorum.

40'lı yıllardan sonra güçleniyorlar diyecekseniz İspanya'yı bile zor deviriyorum.
Divisionları alman oynarken 42 witdh olarak hazırlayın. (15 infantry 4 artillery) bunun yanında ise fighter ve CAS spamlayın uçak olarak. Eğer elinizde DLC var ise kullanmanız gereken varyantları yükleyeceğim.

Divisionları alman oynarken 42 witdh olarak hazırlayın. (15 infantry 4 artillery) bunun yanında ise Fighter ve CAS spamlayın uçak olarak. Eğer elinizde DLC var ise kullanmanız gereken varyantları yükleyeceğim.

Bütün DLC'ler var bir sürü uçağımda var divisionu deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• Cas_Early.png
    Cas_Early.png
    865,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Fighter.png
    Fighter.png
    654,5 KB · Görüntüleme: 64
Divisionları alman oynarken 42 witdh olarak hazırlayın. (15 infantry 4 artillery) bunun yanında ise Fighter ve CAS spamlayın uçak olarak. Eğer elinizde DLC var ise kullanmanız gereken varyantları yükleyeceğim.

Hocam divisionlara 1-2 tane dağcı sıkıştırsam olur mu?

Divisionları alman oynarken 42 witdh olarak hazırlayın. (15 infantry 4 artillery) bunun yanında ise fighter ve CAS spamlayın uçak olarak. Eğer elinizde DLC var ise kullanmanız gereken varyantları yükleyeceğim.
Divisionların içine bu arkadaş gibi anti-aircraft ve anti-tank koymazsanız. Doğu bloğunda ve Amerika karşısına ittirmeniz çok zor olucak. Alman oynuyorsanız sadece muharebeye girecek kadar CAS ve anakaranızı koruyacak kadar fighter basmanız yeterli. Amerika'ya karşı hava üstünlüğü kuramazsınız, imkansız. Gereksiz uçak kaybı, gereksiz fabrika güçü.

Templateleri 42 width yapmayı denediniz mi? Ayrıca piyadeleri cephe tutmak tankları cephe yarmak için kullanın.

Dosya Ekleri

• 16979034695143028572839084903153.jpg
    16979034695143028572839084903153.jpg
    211,3 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Geri
Yukarı