GREksnim Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Cephe hattı ve ofansif hat çekmeme rağmen askerleri benim yönlendirmem gerekiyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm Kaanolovski 22 Mayıs 2024 GREksnim dedi: Müttefik çağır tiki vardı onu işaretlemedim, dediğim gibi sadece Bulgaristan yani kuklamdan asker aldım. Genişletmek için tıkla... Üstte patlama işaretli savaş kutucuğu olur, kırmızı çerçeve içerisinde. Tıklayıp "Call allies" veya Bulgaristan'a tıklayıp savaşa çağırıp yeniden dener misiniz?
GREksnim dedi: Müttefik çağır tiki vardı onu işaretlemedim, dediğim gibi sadece Bulgaristan yani kuklamdan asker aldım. Genişletmek için tıkla... Üstte patlama işaretli savaş kutucuğu olur, kırmızı çerçeve içerisinde. Tıklayıp "Call allies" veya Bulgaristan'a tıklayıp savaşa çağırıp yeniden dener misiniz?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 GREksnim dedi: Cephe hattı ve ofansif hat çekmeme rağmen askerleri benim yönlendirmem gerekiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aşağıda yeşil bir ok olur komutanların üstünde onu aktif ettiniz mi? Artı 0 Eksi
GREksnim dedi: Cephe hattı ve ofansif hat çekmeme rağmen askerleri benim yönlendirmem gerekiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aşağıda yeşil bir ok olur komutanların üstünde onu aktif ettiniz mi?
K KaranS2125 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 1200 AF Rx560 4GB 1x16 GB Ram 350W Psu 1TB HDD 240GB SSD Xbox Series X Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 Cephe hattını silin baştan yapın ara sıra takılıyor öyle. Artı 0 Eksi
KS KS GREksnim Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 bdxmrz dedi: Aşağıda yeşil bir ok olur komutanların üstünde onu aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, aktif gözüküyor. KaranS2125 dedi: Cephe hattını silin baştan yapın ara sıra takılıyor öyle. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Aşağıda yeşil bir ok olur komutanların üstünde onu aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, aktif gözüküyor. KaranS2125 dedi: Cephe hattını silin baştan yapın ara sıra takılıyor öyle. Genişletmek için tıkla... Deniyorum.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2024 #5 Söz konusu orduya tıkladığınızda yukarıda ">" işareti olur, oradan saldırı planınızı "Aggressive" olarak seçin ve yeniden deneyin. Artı 0 Eksi
Söz konusu orduya tıkladığınızda yukarıda ">" işareti olur, oradan saldırı planınızı "Aggressive" olarak seçin ve yeniden deneyin.
KS KS GREksnim Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #6 Kaanolovski dedi: Söz konusu orduya tıkladığınızda yukarıda ">" işareti olur, oradan saldırı planınızı "Aggressive" olarak seçin ve yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat bir değişiklik yok, sanırım askerlerim dünya barışını savunuyor. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Söz konusu orduya tıkladığınızda yukarıda ">" işareti olur, oradan saldırı planınızı "Aggressive" olarak seçin ve yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat bir değişiklik yok, sanırım askerlerim dünya barışını savunuyor.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2024 #7 GREksnim dedi: Yaptım fakat bir değişiklik yok, sanırım askerlerim dünya barışını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Lojistik, attrition gibi birçok sebebi olabilir. Artı 0 Eksi
GREksnim dedi: Yaptım fakat bir değişiklik yok, sanırım askerlerim dünya barışını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Lojistik, attrition gibi birçok sebebi olabilir.
K KaranS2125 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 1200 AF Rx560 4GB 1x16 GB Ram 350W Psu 1TB HDD 240GB SSD Xbox Series X Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #8 Ya da savaş açmamış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 22 Mayıs 2024 #9 Görsel atar mısınız. Supply gitmediğinde saldırmazlar. Supply gitmiyordur belki. Artı 0 Eksi
KS KS GREksnim Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #10 Kaanolovski dedi: Oyun içi ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Lojistik, attrition gibi birçok sebebi olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Oyun içi ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Lojistik, attrition gibi birçok sebebi olabilir. Genişletmek için tıkla...