HOI4 askerler savaşmıyor

Hadi ya savaş mekanikleri farklı mı o kadar millenium Dawn'da? Ben sadece olan oyun günümüz politikasında bir de hava daha da önemlidir diye düşünüyordum sadece. Bir deneyesim geldi şu anda :D.
Hayır ben genel savaş mekaniğinden bahsettim mekanik modlarda da aynı.

Hadi ya savaş mekanikleri farklı mı o kadar millenium Dawn'da? Ben sadece olan oyun günümüz politikasında bir de hava daha da önemlidir diye düşünüyordum sadece. Bir deneyesim geldi şu anda :D.
YouTube'dan bir video izlemiştim. Ekonomik savaş açıldığını söylemişti. Yani bir ülkeye savaş açmadan sadece ekonomilerini çökerterek bile bitirebiliyorsunuz. Ne kadar doğrudur bilemem. Ama doğru olması muhtemel. Bayağı detaylı mod çünkü.

Tam yeni dönmüştüm oyuna, bu moda da bir bakayım da modu çözebilirsem size de yardımcı olmaya çalışırım ilgimi çekti iyice benim de :)

Tam yeni dönmüştüm oyuna, bu moda da bir bakayım da modu çözebilirsem size de yardımcı olmaya çalışırım ilgimi çekti iyice benim de :)
Türkiye oynayacaksanız şu iki modu öneririm hocam. Türkiye oynayan herkes bu modla oynuyor.

Mod için türkçe yama ve fix dosyası. Mod uzun süredir güncelleme almadığı için bazı fontlar bozuk gözüküyor. Onları düzeltiyor bu mod kesinlikle indirin derim.

Türkiye oynayacaksanız şu iki modu öneririm hocam. Türkiye oynayan herkes bu modla oynuyor.

Mod için Türkçe yama ve fix dosyası. Mod uzun süredir güncelleme almadığı için bazı fontlar bozuk gözüküyor. Onları düzeltiyor bu mod kesinlikle indirin derim.

Teşekkür ederim hocam, TR yama kullanmıyorum da Türkiye paketi ilgimi çekti. Ama ben bu modun fantezi modu olduğunu bilmiyordum, ₺ ne zamandan beri stabilite veriyor? 🤣

1753705250979.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı