Nikolai II Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #1 Deniz üstünlüğüm var olduğu halde askerlerimi İngiltere'ye çıkaramıyorum. Bunun sebebi nedir?
Çözüm Nikolai II 31 Temmuz 2021 sorunlar yorarlar dedi: Hayır, olmayacak Araştırmaları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yaptım. Yugoslavya'ya odaklanınca çıkarma yapmaya başladı. Sorunum çözüldü.
sorunlar yorarlar dedi: Hayır, olmayacak Araştırmaları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yaptım. Yugoslavya'ya odaklanınca çıkarma yapmaya başladı. Sorunum çözüldü.
KS KS Nikolai II Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #21 Mustafafnt dedi: Hocam yüksek ihtimal siz İngiltere'ye savaş ilan etmiyorsunuz. Yugoslavya'ya odaklanınca yüksek ihtimal İngiltere garanti atıyor. Siz Yugoslavya'ya saldırdığınız zaman İngiltere'de size savaş açıyor ve çıkartma atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Fransa'ya savaş ilan edince İngiltere'de direkt bize savaş ilan etmiyor mu zaten? Artı 0 Eksi
Mustafafnt dedi: Hocam yüksek ihtimal siz İngiltere'ye savaş ilan etmiyorsunuz. Yugoslavya'ya odaklanınca yüksek ihtimal İngiltere garanti atıyor. Siz Yugoslavya'ya saldırdığınız zaman İngiltere'de size savaş açıyor ve çıkartma atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Fransa'ya savaş ilan edince İngiltere'de direkt bize savaş ilan etmiyor mu zaten?