HOI4 askerlerim 0 vuruyor

EZMAN01

Hectopat
Yer
Evim
Daha fazla  
Almanya ile Polonya'yı aldım, aldıktan sonra askerlerimi Fransa cephesine gönderdim fakat askerlerim 0 vuruyor. Neden?

Ek olarak mümkünse öncesinde Belçika ve Hollanda'yı ele geçir. Daha geniş bir cepheden Panzerlerle Paris'e rahatça girebilirsin.

Sanırım Maginot Hattından saldırıyorsun. Oradan saldırırsan kendi kendini bitirirsin. Belçika'dan dolaş.
Hocam tanklarla ve uçaklarla yardım Saarland'ın kuzeyinden. 4 güne Paris'teydim. Taktik bilmezsen sadece askerlerin ölür ve kendini de öldürürsün orada.

Hocam tanklarla ve uçaklarla yardım Saarland'ın kuzeyinden. 4 güne Paris'teydim. Taktik bilmezsen sadece askerlerin ölür ve kendini de öldürürsün orada.
Konu sahibi yeni başlamış belli ki oyuna. Bahsettiğin şeyi yazıyla anlatmak çok zor olacaktır. Benelux'u delip geçmesi çok daha basit. Oynayarak öğrenecektir.

Konu sahibi yeni başlamış belli ki oyuna. Bahsettiğin şeyi yazıyla anlatmak çok zor olacaktır. Benelux'u delip geçmesi çok daha basit. Oynayarak öğrenecektir.
Zaten müttefikler kadar saçma taktik uygulayanlar da yok. Benelux tarafından uçak üstünlüğünü kapıp, arkayı piyadeler kollar ve light tanklarla yara yara gider Paris'e.

Askerlerinin ekipmanlarının tam olduğuna ve yıpranmalarını kontrol et. Ayrıca Maginat Hattını geçmeye çalışıyorsun sanırım ama bunu geçmek için ya önceden kaleleri bombalayıp zayıflatman gerek ya da tanklarla yarman lazım. Benelux tarafından da geçebilirsin bir tercih. Askerlerinin içini 20 width yaparsan daha dengeli olur ayrıca içlerine top, anti-tank gibi ekipmanlar koyarsan daha etkili olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…