HOI4 askerlerim 0 vuruyor

EZMAN01

Hectopat
Yer
Evim
Daha fazla  
Almanya ile Polonya'yı aldım, aldıktan sonra askerlerimi Fransa cephesine gönderdim fakat askerlerim 0 vuruyor. Neden?

Birşey sormak istiyorum, Polonya'ya saldırınca Fransa'da saldırdığı için Hollanda ile Beliçika'yı ne zaman annexliyeceğim anlatır mısınız?

Polonya bittiği gibi saldırabilirsin. Alsas-Loren'de askerlerin bulunsun yeterli. Fransa kendisi hücum yapmaz ordan.

Birşey sormak istiyorum, Polonya'ya saldırınca Fransa'da saldırdığı için Hollanda ile Beliçika'yı ne zaman annexliyeceğim anlatır mısınız?
Polonya'ya saldırınca Fransa'nın sana saldırmasının sebebi Polonya'nın bağımsızlığını garantilemesinden kaynaklı. Fransa ile savaşda iken odaklardan ''Maginot etrafında'' adlı odağa gidersen tüm Benelux ülkelerine hak iddia edebiliyorsan. Böylece kolaylıkla onlara savaş ilan edip Maginot hattındaki askerlerin etrafından dolaşarak kolayca Fransa'yı işgal edebilirsin.

Hocam o zaman saldırıyı durdurun orada sadece savunun. Hollanda ve Belçikadan başlayın hücuma. Ekipman eksikleri yok değil mi birliklerin? Petrolün var mı?
Hocam bu save artık yaş bence başka bi save den başlayacağım.
Hocam o odağı gösterir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…