E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Almanya ile Polonya'yı aldım, aldıktan sonra askerlerimi Fransa cephesine gönderdim fakat askerlerim 0 vuruyor. Neden?
Almanya ile Polonya'yı aldım, aldıktan sonra askerlerimi Fransa cephesine gönderdim fakat askerlerim 0 vuruyor. Neden?
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 25 Mart 2021 #21 Görebildiysen tam ortada Maginot Etrafında odağı var bunu seçmeniz gerek. Artı 0 Eksi
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #22 Darvell dedi: Eki Görüntüle 940619 Görebildiysen tam orada Maginot Etrafında odağı var bunu seçmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Son sorum Almanya ile oynarken Manpower biterse ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Darvell dedi: Eki Görüntüle 940619 Görebildiysen tam orada Maginot Etrafında odağı var bunu seçmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Son sorum Almanya ile oynarken Manpower biterse ne yapacağım?
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 25 Mart 2021 #23 EZMAN01 dedi: Anladım teşekkürler. Son sorum Almanya ile oynarken Manpower biterse ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sol üstten bayrağınıza tıklayıp oradan asker yasalarını arttırabilirsin. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Anladım teşekkürler. Son sorum Almanya ile oynarken Manpower biterse ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sol üstten bayrağınıza tıklayıp oradan asker yasalarını arttırabilirsin.