HOI4 barış antlaşması yapma

Makaleler
2
Merhabalar. Peru ile Kolombiya'yı tek başına alamadım bu yüzden faction oluşturup Venezuela katılma teklifi verdim. Venezuela ile yendik. Başka ülke katılmak istedi kabul ettim. Bu ülke başka ülkeye savaş açtı ben de kabul ettim ama bu ülke bana uzak ve çıkarma ile alamam çünkü kıyısı yok. Offer peace aktif değil bu yüzden teklif de veremiyorum. Nasıl antlaşma imzalayıp ayrılabilirim veya tek ben diplomatik olarak anlaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Barış antlaşması imzalayabilmeniz için düşman topraklarının ya da düşman sizin topraklarınızın %50'sinden fazlasının ele geçirilmiş olması gerekir.

Barış antlaşması imzalayabilmeniz için düşman topraklarının ya da düşman sizin topraklarınızın %50'sinden fazlasının ele geçirilmiş olması gerekir.

Her iki durumun gerçekleşmesi mümkün değil ki. Faction üyesi ülkenin düşmanı Rusya topraklarında ben Latin Amerika'dayım. Savaşta bu zamana kadar hiç çatışma olmadı.

HOI4'de ki offer peace butonunu sadece olsun diye koymuşlar hiçbir işlevi yok savaşı bitirmek istiyorsan savaştaki bütün major devletleri yenmen lazım.

İşimiz iş yani savaşan ülke sömürge değil o yüzden sorun yok. Konsoldan yapma bir durum var mı yoksa hiç bitmeyecek savaş. Ben gidip çıkarma yapıp almam gerekecek ama düşman içeride başka ülkeden geçirmem gerecek o da izin vermiyor.

Consola "allowdiplo" ve "yesman" yazarak offer peace yapabilirsiniz.

Yaptım hocam onu araştırıp öğrendim konsolu. Civilwar komutu çalışmıyor neden olabilir? Invalid country tag hatası alıyorum.
Bir fikrim yok. Ülke tagını giriyorsunuz değil mi? civilwar [ideology] [country tag] şu formatta girmeniz lazım. Country tagi büyük harflerle yazın.

Bu komuttaki ideoloji kısmına neyi nasıl yazacağınızı bilmiyor olma ihtimalinize karşın bende ideolojileri yazayım bari. Kısacası fascism, democratic, communism ve neutrality şeklinde yazmanız lazım. Yani civilwar fascism FRA bunun gibi.

Zamanında bazı ülkeler için stage coup yaptığım için kabul etmiyor. Başka ülkelerde denedim kabul ediyor. Iç savaş olan ülkede komut ile iç savaş çıkarma olmuyor. Örnek olarak ABD için stage coup yaptım savaş hali mevcut o yüzden çalışmıyor komut. Rusya'da denedim çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…