HOI4 barış antlaşması yapma

Bir fikrim yok. Ülke tagını giriyorsunuz değil mi? civilwar [ideology] [country tag] şu formatta girmeniz lazım. Country tagi büyük harflerle yazın.
Birde cikartma yapamıyorum Kıbrıs'a nasıl yapabilirim emir var ama olmuyor

Zamanında bazı ülkeler için stage coup yaptığım için kabul etmiyor. Başka ülkelerde denedim kabul ediyor. Iç savaş olan ülkede komut ile iç savaş çıkarma olmuyor. Örnek olarak ABD için stage coup yaptım savaş hali mevcut o yüzden çalışmıyor komut. Rusya'da denedim çalışıyor.
Nasıl Kıbrıs'a çıkartma yapcam olmuyor emir var ama

Nasıl Kıbrıs'a çıkartma yapacağım olmuyor emir var ama.

Araştırmalarda denize çıkarma ve geminiz var mı? Ek olarak Akdeniz'i abluka altına almanız lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rotanın tamamının yeşil olması lazım. Deniz üstünlüğü aldığınızdan emin olun.
Rotanin yeşil olduğuna nasıl bakcaz ve ayrıca deniz ustunlugnede

Araştırmalarda denize çıkarma ve geminiz var mı? Ek olarak Akdeniz'i abluka altına almanız lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bı tık abartarak 4 ideolojide iç savaş çıkardım ülke batıyor bende izliyorum

Ben gemi uretiyorum konvoy uretiyorum ama deniz ustlerinde hiç artışı yok hep 9 da kalıyor nereye gidiyorsun bunlar gemiyle ve uçakla ilgili rehber onerirmisin

Ben gemi uretiyorum konvoy uretiyorum ama deniz ustlerinde hiç artışı yok hep 9 da kalıyor nereye gidiyorsun bunlar gemiyle ve uçakla ilgili rehber onerir misin?

Gemiler büyük ihtimal donanmada duruyor. Deniz amirali atayıp onları istediğiniz denize sağ tık atayıp abluka altına alıp düşman donanmasını batırabilirsiniz. Oyunda çok iyi değilim. Maxmarine videosu izleyerek kabaca bilgi sahibi olabilirsiniz.

Konvoylar ticaret, supply ve denizden birlik taşıma için kullanılır. Sizin kontrol edebileceğiniz bir şey değil. Üst menüde yazıyor ne kadar konvoyunuz olduğu.
Tamam saolun bide şöyle bı sıkıntım var Bulgaristan'a savaş açıyorum ama hep 90 95 arası kalıyor hiçbir ilerleme gerileme yok ne kadar sürüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı