Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Better turkey modunu yükledim oynayış setlerinde yok ama yüklü modlar içinde gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Better turkey modunu yükledim oynayış setlerinde yok ama yüklü modlar içinde gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 18 Kasım 2022 #2 Ygit323 dedi: Better turkey modunu yükledim oynayış setlerinde yok ama yüklü modlar içinde gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 1 tane küçük bir moddan abonelikten çık sonra tekrar abone ol liste yenileneceği için gözükecek. Artı 0 Eksi
Ygit323 dedi: Better turkey modunu yükledim oynayış setlerinde yok ama yüklü modlar içinde gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 1 tane küçük bir moddan abonelikten çık sonra tekrar abone ol liste yenileneceği için gözükecek.
KS KS Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 Sgm33 dedi: 1 tane küçük bir moddan abonelikten çık sonra tekrar abone ol liste yenileneceği için gözükecek. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı. Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: 1 tane küçük bir moddan abonelikten çık sonra tekrar abone ol liste yenileneceği için gözükecek. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 18 Kasım 2022 #4 Ygit323 dedi: Hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Oynayış setlerinde yukarıda. "1 yeni mod var eklemek için tıklayın" gibi bir seçenek çıkıyor onu bir kontrol et (Oynayış setlerinde olmayabilir diğer yerlerede bakın ben Launcher'i uzun süre önce silmiştim) Artı 0 Eksi
Ygit323 dedi: Hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Oynayış setlerinde yukarıda. "1 yeni mod var eklemek için tıklayın" gibi bir seçenek çıkıyor onu bir kontrol et (Oynayış setlerinde olmayabilir diğer yerlerede bakın ben Launcher'i uzun süre önce silmiştim)