Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 3 Eylül 2023 #1 Oyun çok kasıyor FPS arttıran mod öneriniz var mı?
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 3 Eylül 2023 #2 Oyun optimizasyonu sakat ve bildiğim kadarıyla çözüm yok 3D'yi kapatırsanız biraz artar. Artı 0 Eksi
Jitemin Komutanı Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 992 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Flarizm dedi: Oyun çok kasıyor FPS arttıran mod öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir harita modu vardı internette bulursun. Artı 0 Eksi
Flarizm dedi: Oyun çok kasıyor FPS arttıran mod öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir harita modu vardı internette bulursun.
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Flarizm dedi: Oyun çok kasıyor FPS arttıran mod öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::The Spot Optimization Mod steamcommunity.com Oyununuz orijinal ise deneyin. Artı 0 Eksi
Flarizm dedi: Oyun çok kasıyor FPS arttıran mod öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::The Spot Optimization Mod steamcommunity.com Oyununuz orijinal ise deneyin.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 3 Eylül 2023 #5 Steam Workshop::FPS Map steamcommunity.com Artı 0 Eksi
KS KS Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 4 Eylül 2023 #6 mor ekmek dedi: Steam Workshop::FPS Map steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... leak dedi: Steam Workshop::The Spot Optimization Mod steamcommunity.com Oyununuz orijinal ise deneyin. Genişletmek için tıkla... Hepsini kurulu zaten biraz daha zamanı hızlandıracak modlar var mı? Artı 0 Eksi
mor ekmek dedi: Steam Workshop::FPS Map steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... leak dedi: Steam Workshop::The Spot Optimization Mod steamcommunity.com Oyununuz orijinal ise deneyin. Genişletmek için tıkla... Hepsini kurulu zaten biraz daha zamanı hızlandıracak modlar var mı?
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 Brezilya'yı komut yardımıyla tek bir devlete verebilirsin o zaman oyununuz bayağı bir hızlanacaktır. Artı 1 Eksi
J3remy Picopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 276 Çözümler 4 4 Eylül 2023 #8 Flarizm dedi: Hepsini kurulu zaten biraz daha zamanı hızlandıracak modlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir mod vardı fakat adını falan hatırlamıyorum oyuna etkisi olmayan devletleri devre dışı pasif yapıyordu. Artı 0 Eksi
Flarizm dedi: Hepsini kurulu zaten biraz daha zamanı hızlandıracak modlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir mod vardı fakat adını falan hatırlamıyorum oyuna etkisi olmayan devletleri devre dışı pasif yapıyordu.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 4 Eylül 2023 #9 Thomas Tommy Angelo dedi: Brezilya'yı komut yardımıyla tek bir devlete verebilirsin o zaman oyununuz bayağı bir hızlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha detaylandırabilir misiniz, ilk defa sizden duydum. Artı 0 Eksi
Thomas Tommy Angelo dedi: Brezilya'yı komut yardımıyla tek bir devlete verebilirsin o zaman oyununuz bayağı bir hızlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha detaylandırabilir misiniz, ilk defa sizden duydum.
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #10 mor ekmek dedi: Hocam biraz daha detaylandırabilir misiniz, ilk defa sizden duydum. Genişletmek için tıkla... https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1342308931 mod halide varmış bu modu kurunca güney Amerika oyundan kalkıyor. Ama daha hızlı süreler geçiyor. Artı 0 Eksi
mor ekmek dedi: Hocam biraz daha detaylandırabilir misiniz, ilk defa sizden duydum. Genişletmek için tıkla... https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1342308931 mod halide varmış bu modu kurunca güney Amerika oyundan kalkıyor. Ama daha hızlı süreler geçiyor.