Sürprizbozan HOI4 führerprinzip top 3 hangileri olmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Merhaba Almanya için fuhrerprinzip 3 kişi kim olmalı? Rudolf Hess'in ölmesi engelleniyormuş. Bunu denediniz mi? Todd'nun inşaat hızı mı Goring'nin fabrika avantajı mı? Yoksa himmler ve/veya goebbels'ten birini feda edip bormann veya hess mi tercih edilmeli? Videolarda ve Reddit'te farklı farklı yorumlar var. Benim stratejim 1940 bitmeden İngiltere'yi alıp akabinde ABD(pek doğru yapmadım SSCB sonrası saldırdım) en son Japonya ile savaşıp oyunu bitiriyordum.

Çok fantastik bir yaklaşımım var. 1-2nin yeri değişebilir ama kesin olmalı. 3 de sabit.

1 Todt, 2 Hess 3 Goebbels. Hiç şaşmaz ama Todt ilk focusu bitirince ortadaki abi ile devam edin. Goebbels'i hemen almayın.

Hatta civ basmanız bitince Goebbels'i tıklayın. Savaşa girdiğinizde Goebbels çok yardımcı olacaktır.

Sonrasında ise 3 kolonda da son focuslar bittiğinde loyalty to führeri yapın ve Goebbels'i atın Himmel'i alın. İki seçeneği de birbirine yakın isteğiniz ile devam edin.

Bu sıra ile devam ederseniz o kısımdaki tüm bonusları almış olacaksınız. Todt Inner circle'da olmasa bile bitirdiği focuslar size civ mil verecek ve todt organizasyonu verecektir. Goebbelsin yaptığı tüm focuslar ki çok önemli hepsi duracak sadece kendi verdiği bonusları kaybedeceksiniz ki göz ardı edilebilir.

Önceliğiniz Hess mi Todt mu ona karar verin.

Çok fantastik bir yaklaşımım var. 1-2'nin yeri değişebilir ama kesin olmalı. 3 de sabit.

1 todt, 2 hess 3 goebbels. Hiç şaşmaz ama todt ilk focusu bitirince ortadaki abi ile devam edin. Goebbels'i hemen almayın.

Hatta CIV basmanız bitince Goebbels'i tıklayın. Savaşa girdiğinizde goebbels çok yardımcı olacaktır.

Sonrasında ise 3 kolonda da son focuslar bittiğinde loyalty to führeri yapın ve Goebbels'i atın Himmel'i alın. İki seçeneği de birbirine yakın isteğiniz ile devam edin.

Bu sıra ile devam ederseniz o kısımdaki tüm bonusları almış olacaksınız. Todt ınner Circle'da olmasa bile bitirdiği focuslar size CIV mil verecek ve todt organizasyonu verecektir. Goebbelsin yaptığı tüm focuslar ki çok önemli hepsi duracak sadece kendi verdiği bonusları kaybedeceksiniz ki göz ardı edilebilir.

Önceliğiniz hess mi todt mu ona karar verin.

Hocam ilk Almanya oyunumda Himmler, Goebbels ve Goring seçtim.

Ikinci kez tamamen Todt gittim şirketi ve kendisinin ekstra Reich Engineer ile %10 constructor speed veriyordu

Şu an Heretic Strategy son Almanya videosunu izliyorum o bormann seçti.

Istihbarat çok önemli benim için. SSCB ve İngiltere, ABD casusluk yapıyorum. Himmler veya gooebles kesinlikle olmalı +1 casus için kabineden geliyor ama. 1940'da İngiltere alınca zaten oyunun ve dünyanın %50'sini ele geçiriyorsun bu aşamada fabrika basma bonusu ne derece işe yarar? ABD ve SSCB var rakip olarak.

Todt inşa hızı olarak erken oyunda avantaj oluyor Fransa ve İngiltere karşısında benim için ne kadar hızlı fabrika o kadar avantaj. 1936 yılındayım tersane, askeri fabrika, depo ve lastik üretimi fabrika basıyorum.

Tamam ben biraz daha açayım. Yaptıklarımı anlatayım daha iyi oturacaktır. Doğrudan Todt'a kadar olan focuslar'ı yapıyorum sadece. 175 günlük ara bittiğinde ise Hess'i seçiyorum. İlla ki Bormann seçeceğim diyorsanız anlarım. Aralarında çok çok büyük fark yok.

Form Organizasion of Todt dilemması geldiğinde Speer'e geçiyorum. Bu hali ile Inner Circle'da üç kişi oluyor. Sırası ile Todt Hess ve Speer. 39 yılına kadar bu üçü ile devam ediyorum. Savaş öncesi Goebells'i başlatıyorum ve Todt gidiyor. Yok ben 37-38'de Goebbels yapacağım dersiniz bu da tamam. Ama savaş öncesi Goebbels şart.

Inner Circle'da Speer, Hess ve Goebbels kaldı. Bu üçü en aşağıya kadar iniyor. Bu sürede üçüne de dokunmuyorum. Sonrası önceki yorumda yazılı.

Siz komple yanlış anlıyorsunuz bu arada. Himmel veya Goebbels değil, Himmel ve Gobbels olmalı. İkisi beraber oluyor bu şekilde.

Biraz cheesy dedikleri bir yöntem. Aklınız karıştıysa boş verin. Siz youtube'dan seyretmeye devam edin. Ordakiler daha doğrudur.

Tamam ben biraz daha açayım. Yaptıklarımı anlatayım daha iyi oturacaktır. Doğrudan Todt'a kadar olan focuslar'ı yapıyorum sadece. 175 günlük ara bittiğinde ise Hess'i seçiyorum. İlla ki Bormann seçeceğim diyorsanız anlarım. Aralarında çok çok büyük fark yok.

Form Organizasion of Todt dilemması geldiğinde Speer'e geçiyorum. Bu hali ile Inner Circle'da üç kişi oluyor. Sırası ile Todt Hess ve Speer. 39 yılına kadar bu üçü ile devam ediyorum. Savaş öncesi Goebells'i başlatıyorum ve Todt gidiyor. Yok ben 37-38'de Goebbels yapacağım dersiniz bu da tamam. Ama savaş öncesi Goebbels şart.

Inner Circle'da Speer, Hess ve Goebbels kaldı. Bu üçü en aşağıya kadar iniyor. Bu sürede üçüne de dokunmuyorum. Sonrası önceki yorumda yazılı.

Siz komple yanlış anlıyorsunuz bu arada. Himmel veya Goebbels değil, Himmel ve Gobbels olmalı. İkisi beraber oluyor bu şekilde.

Biraz cheesy dedikleri bir yöntem. Aklınız karıştıysa boş verin. Siz youtube'dan seyretmeye devam edin. Ordakiler daha doğrudur.
Şöyle ben iki kere oynadım Almanya. Ilk seferde Himmler, Goring, Goebbels seçtim.

Ikinci oynayisimda Todt (bütün focuslarını tamamlattım) diğer ikisi yine aynı. Oyun bitene kadar hiç değiştirmedim ben.

Üçüncü kez oynuyorum.

Eğer Bormann alırsam 2 kişi kalacak birini sanayi diğerini Içişleri iyileştirme olarak atmam gerekiyor. Himmler ve Goebbels'ten birini seçmem gerekecek malum diğer kişi sanayi için gerekli. Diğer taraftan Ingiltere ve SSCB düşünce oyunda güçlü ülke neredeyse kalmıyor. Bu ülkeler düşünce fabrika ve ham madde bolluğu varken inşaat ve/veya ham madde avantajı faydası ne derece etkili olur. Erken oyunda avantaj kazansam yeterli aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı