Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Selamünaleyküm. Ben şeyi merak ediyorum. HOI4'te güç neye göre belirleniyor? Mesela ben Sovyet'ten veya naziden güçlü olduğumu nasıl anlayacağım?
Selamünaleyküm. Ben şeyi merak ediyorum. HOI4'te güç neye göre belirleniyor? Mesela ben Sovyet'ten veya naziden güçlü olduğumu nasıl anlayacağım?
Cagatay Buruk Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışmıyor 3 Haziran 2023 #2 Fabrika sayısına uçak tank asker sayısına bakarak. Artı 0 Eksi
Kaan_klft Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 931 23 Şubat 2024 #3 Davinci_1 dedi: Selamünaleyküm. Ben şeyi merak ediyorum. HOI4'te güç neye göre belirleniyor? Mesela ben Sovyet'ten veya naziden güçlü olduğumu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Uçak sayısı fazlaysa fabrikasını da kırarsın ordusunu da yenersin. Artı 0 Eksi
Davinci_1 dedi: Selamünaleyküm. Ben şeyi merak ediyorum. HOI4'te güç neye göre belirleniyor? Mesela ben Sovyet'ten veya naziden güçlü olduğumu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Uçak sayısı fazlaysa fabrikasını da kırarsın ordusunu da yenersin.
W wallenberg Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 23 Şubat 2024 #4 Davinci_1 dedi: Selamünaleyküm. Ben şeyi merak ediyorum. HOI4'te güç neye göre belirleniyor? Mesela ben Sovyet'ten veya naziden güçlü olduğumu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Yani birçok faktör var. Bunların en başında sanayi gelir. Fabrikası çok olan daha fazla üretim yapar. Ve daha fazla ordu basar. O yüzden sanayiye göre güçlü olup olmadığını anlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Davinci_1 dedi: Selamünaleyküm. Ben şeyi merak ediyorum. HOI4'te güç neye göre belirleniyor? Mesela ben Sovyet'ten veya naziden güçlü olduğumu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Yani birçok faktör var. Bunların en başında sanayi gelir. Fabrikası çok olan daha fazla üretim yapar. Ve daha fazla ordu basar. O yüzden sanayiye göre güçlü olup olmadığını anlayabilirsin.