HOI4 hangi DLC'ler ile alınmalı?

Hearts of Iron IV temel oyun:​

2. Dünya Savaşı'na giden yolda istediğiniz bir ulusu oynayabilir, ulusunuzun araştırmalarını, endüstriyel üretimini, siyasi kaderini ve askeri operasyonlarını yönlendirebilirsiniz.

Poland: United and Ready:​

Benzersiz Polonya araçları tasarımı, özel başarılar ve özel bir Ulusal Odak Ağacı içeren Polonya ulus paketi.

Death or Dishonor:​

Doğu ve Orta Avrupa küçük ulusları Çekoslovakya, Macaristan, Romanya ve Yugoslavya için yeni Ulusal Odak Ağaçları, ayrıca yeni diplomatik seçenekler ve ordularınızı yükseltme özelliği.

Together for Victory:​

Avustralya, Kanada, Hindistan, Yeni Zelanda ve Güney Afrika için Yeni Ulusal Odak Ağaçlarının yanı sıra teknoloji paylaşımı, yeni bir özerklik sistemi ve yükseltilmiş Ödünç Verme mekaniği.

Waking the Tiger:​

Komünist Çin ve Çin Cumhuriyetçi için Yeni Ulusal Odak Ağaçları ve Almanya ile Japonya için değiştirilmiş alternatif tarih ağaçları. Ayrıca askeri liderler ve tarihi kararlar için özellikler içerir.

Battle for the Bosporus:​

Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye için Yeni Ulusal Odak Ağaçları.

La Résistance:​

Fransa, Milliyetçi İspanya, Portekiz, Cumhuriyetçi İspanya ve Vichy Fransa için Yeni Ulusal Odak Ağaçları, ayrıca ayrıntılı bir casusluk sistemi, iş birlikçi hükümetler ve daha dinamik bir İspanya İç Savaşı.

Man the Guns:​

Meksika, Hollanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri için Yeni Ulusal Odak Ağaçları, ayrıca gemi tasarımı, mayınlar ve deniz anlaşmaları dâhil olmak üzere denizcilik sisteminde büyük bir yeniden düzenleme.

Zırh Paketleri:​

Hem Müttefik hem de Mihver tankları ve zırhlı araçlar için yeni birim tasarımı.

Eastern Front Plane Pack:​

Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinin uçakları için çok sayıda yeni birim görüntüsü

Müzik Paketleri:​

Bir Radyo Paketi, tarihi Müttefik savaş konuşmalarından oluşan bir koleksiyon ve Doğu Cephesinden bir müzik seçkisi.

Bunlar içerikleri Kendine göre seç bence.

Ben olsam Starter paketi var onu alırım Yanında sadece Battle of Bosporus alırdım.
Gayet yeterli kalıcaktır.

Buda Starter paketinin linki :

Bosporus :

Tek başına sıkıcı, çok sadece bir oyun. Aşağıda DLC'lerin Kısa özellikleri ve önerdiklerim var:
Together For Victory:
Sömürge sistemlerini neredeyse baştan yaratmıştır. Almanlar için bir Puppet desteği gelmiş olsa da, bu DLC ile İngiltere ve Sömürgeleri iyice elden geçirilmiştir. Ek olarak silah istemek gibi şeyler de bulunmakta. "Spearhead" denen yarma harekatı (Offensive Line'in daha riskli ama hızlısı diyelim) hali ve teknoloji paylaşımı gibi şeyler de mevcut.

Death Or Dishonor:
Macaristan Çekoslovakya Romanya ve Yugoslavya yani balkan ülkeleri için getirilmiş bir DLC'dir. Balkan Devletlerinin önemini arttırıyor.

Waking The Tiger:
Alman Çin Japon gibi ülkelerin Focus Tree'sinde büyük değişikler yapar. Askeri Komuta Sitemini baştan yaratır. Tavsiye ettiğim DLC'dir.

Man The Guns:
Gemilere İstediğin Silahı takıp çıkarabiliyorsun. Yani Gemilere atıyorum 20mm Top falan takabiliyorsun. Güzel DLC'dir.

La Resistance:
Fransa, Portekiz ve İspanya odaklıdır. İstihbarata önem verir. Ajanlar falan gelir.
Bu da gayet oyuna zevk katan bir DLC'dir.

Battle For Bosporus
Önde Türkiye olmak üzere Tüm Balkan Devletlerinin Focus Ağacı baştan dizilmiş ve detaylandırılmıştır. Gayet iyi bir DLC'dir. Özellikle Türkiye için alınır. İnce detaylar da bulunur. Mesela tanklar da Türk bayrağı falan oluyor ya da uçaklarda. Oyun içi farklı dinamikler de sunmakta.

Diğer ARMOR DLC'leri ekstra tank paketleri falan içermekte. Onların detayına girmedim. Tavsiye ettiklerim:

Waking The Tiger.
Man The Guns.
La Resistance.

Hearts of Iron IV temel oyun:​

2. Dünya Savaşı'na giden yolda istediğiniz bir ulusu oynayabilir, ulusunuzun araştırmalarını, endüstriyel üretimini, siyasi kaderini ve askeri operasyonlarını yönlendirebilirsiniz.

Poland: United and Ready:​

Benzersiz Polonya araçları tasarımı, özel başarılar ve özel bir Ulusal Odak Ağacı içeren Polonya ulus paketi.

Death or Dishonor:​

Doğu ve Orta Avrupa küçük ulusları Çekoslovakya, Macaristan, Romanya ve Yugoslavya için yeni Ulusal Odak Ağaçları, ayrıca yeni diplomatik seçenekler ve ordularınızı yükseltme özelliği.

Together for Victory:​

Avustralya, Kanada, Hindistan, Yeni Zelanda ve Güney Afrika için Yeni Ulusal Odak Ağaçlarının yanı sıra teknoloji paylaşımı, yeni bir özerklik sistemi ve yükseltilmiş Ödünç Verme mekaniği.

Waking the Tiger:​

Komünist Çin ve Çin Cumhuriyetçi için Yeni Ulusal Odak Ağaçları ve Almanya ile Japonya için değiştirilmiş alternatif tarih ağaçları. Ayrıca askeri liderler ve tarihi kararlar için özellikler içerir.

Battle for the Bosporus:​

Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye için Yeni Ulusal Odak Ağaçları.

La Résistance:​

Fransa, Milliyetçi İspanya, Portekiz, Cumhuriyetçi İspanya ve Vichy Fransa için Yeni Ulusal Odak Ağaçları, ayrıca ayrıntılı bir casusluk sistemi, iş birlikçi hükümetler ve daha dinamik bir İspanya İç Savaşı.

Man the Guns:​

Meksika, Hollanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri için Yeni Ulusal Odak Ağaçları, ayrıca gemi tasarımı, mayınlar ve deniz anlaşmaları dâhil olmak üzere denizcilik sisteminde büyük bir yeniden düzenleme.

Zırh Paketleri:​

Hem Müttefik hem de Mihver tankları ve zırhlı araçlar için yeni birim tasarımı.

Eastern Front Plane Pack:​

Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinin uçakları için çok sayıda yeni birim görüntüsü

Müzik Paketleri:​

Bir Radyo Paketi, tarihi Müttefik savaş konuşmalarından oluşan bir koleksiyon ve Doğu Cephesinden bir müzik seçkisi.

Bunlar içerikleri Kendine göre seç bence.

Ben olsam Starter paketi var onu alırım Yanında sadece Battle of Bosporus alırdım.
Gayet yeterli kalıcaktır.

Buda Starter paketinin linki :

Bosporus :

Böyle almaya karar verdim. Nasıl sizce?

1657183612411.png

Kendine göre seçim yapmışsın.
Oynanışı değişicek Ülkeler : Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye,Almanya,Japonya,Çin Devletleri.
Benim yaptığım seçimde 20 tl farkla İttifak tarafındaki bütün devletlerinde ağaçları daha güzel hale geliyor. Almanya japonya gibi ülkelerden sıkıldığında İngiltere veya rusya ile oynarkende zevk alırsın. Bence 20 tl daha verip benim bu yaptığımı yapsan hem görsel olarak hemde ülkelerin farklı farklı hareketleri ile daha geniş bir oyun oynayabilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    77,8 KB · Görüntüleme: 854
Kendine göre seçim yapmışsın.
Oynanışı değişicek Ülkeler : Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye,Almanya,Japonya,Çin Devletleri.
Benim yaptığım seçimde 20 tl farkla İttifak tarafındaki bütün devletlerinde ağaçları daha güzel hale geliyor. Almanya japonya gibi ülkelerden sıkıldığında İngiltere veya rusya ile oynarkende zevk alırsın. Bence 20 tl daha verip benim bu yaptığımı yapsan hem görsel olarak hemde ülkelerin farklı farklı hareketleri ile daha geniş bir oyun oynayabilirsin.

Görsel olarak ne değişiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı