Üretim sekmesinde ürettiğimiz şeylerin üzerinde beyaz bir bar var, %75'i falan kırmızı. Onu kastediyorum.Nasıl yani?
Üretim sekmesinde ürettiğimiz şeylerin üzerinde beyaz bir bar var, %75'i falan kırmızı. Onu kastediyorum.Nasıl yani?
Teknoloji ve ürettiğini ürünü devamlı üreterek.Birde üretim verimliliğini nasıl arttırıyoruz?
Aynı fabrika sayısında devamlı üretince o kırmızı bar yavaş yavaş azalacak ve ürettiğiniz silah sayısı artacak. Daha fazla verimlilik için ya fazla fabrika basacaksınız ya da araştırma kısmının sanırsam endüstri kategorisinde silikon tabancası gibi bir ikon var. Onu araştırabilirsiniz.Üretim sekmesinde ürettiğimiz şeylerin üzerinde beyaz bir bar var, %75'i falan kırmızı. Onu kastediyorum.
Endüstriyel araştırma bölümünde, production line(Isim yanlış olabilir.) adlı araştırmaya giderek artırabilirsin diye hatırlıyorum.Birde üretim verimliliğini nasıl arttırıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.