brk04 Hectopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #1 HoI4'de bir yerden sonra inşaat duruyor. Sivil fabrikam olmasına rağmen. Oyun orijinal.
ferdikartal Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #11 Pwieh dedi: Hocam sivil fabrikanız'ın tamamı consumer Goods'a yani Halk'a gidiyor. Bundan kaynaklı inşaat yapamıyorsunuz. Economic law'ınızı war Economy'e geçirin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım olduda sonra bida durdu. Artı 0 Eksi
Pwieh dedi: Hocam sivil fabrikanız'ın tamamı consumer Goods'a yani Halk'a gidiyor. Bundan kaynaklı inşaat yapamıyorsunuz. Economic law'ınızı war Economy'e geçirin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım olduda sonra bida durdu.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #12 ferdikartal dedi: Hocam yaptım olduda sonra bida durdu. Genişletmek için tıkla... Consumer Goods yani Halka gidiyor fabrikalar. Azaltmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
ferdikartal dedi: Hocam yaptım olduda sonra bida durdu. Genişletmek için tıkla... Consumer Goods yani Halka gidiyor fabrikalar. Azaltmanız gerekmekte.
ferdikartal Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #13 Pwieh dedi: Consumer goods yani halka gidiyor fabrikalar. Azaltmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Abi sivili mi askeriyi mi? Pwieh dedi: Consumer goods yani halka gidiyor fabrikalar. Azaltmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Bir de nasıl azaltcam. Artı 0 Eksi
Pwieh dedi: Consumer goods yani halka gidiyor fabrikalar. Azaltmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Abi sivili mi askeriyi mi? Pwieh dedi: Consumer goods yani halka gidiyor fabrikalar. Azaltmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Bir de nasıl azaltcam.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #14 Sivil ekonomiden askeriye geçmen gerekiyor. Consumer Goods'a - veren advisor al. Consumer Goods'a + veren decisionlara öyle bol tıklama. Artı 0 Eksi
Sivil ekonomiden askeriye geçmen gerekiyor. Consumer Goods'a - veren advisor al. Consumer Goods'a + veren decisionlara öyle bol tıklama.