Çözüldü HOI4 İspanya nasıl güçlendirebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu video başlangıç için işinize yarayacaktır. Aynı kanalın başka ülkeler ve diğer yolları içinde videoları var. Bu videoları izleyerek ülkeleri en iyi hangi şekillerde güçlendireceğinizi öğrenebilirsiniz.
Hic oynamadim ama muhtemelen demokratik takilip kuzeydeki daglik alani saglam entrenchment ile savunur, Ingiltere ve Amerika filolarinin Akdeniz'e gelmelerinden sonra Italyaya cikartma atardim.

Ikinci opsiyon da Axis'e katilip Portekizi alip Afrika'daki Fransiz/Ingiliz somurgelerine yurumek.
Portekizi alarak Tungsten ticaretinden kalkinma saglanabilir. Somurgelerden de chrome geliyor.

Ama bu durumda surekli Atlantik uzerinden cikartma yiyeceksin diye tahmin ediyorum. Saglam donanma kasmali.

İspanya fazla oynamadım ama en güçlü yol carlist yoldur sanırım.

Oynayış tarzınıza bağlı olarak değişebilir. Carlist yolda çok fazla buff olması ve iberian union kuruyor olması onu çok güçlü yapıyor evet. Anarşist ve falangist olan yollarda bence güçlü. Sonuçta falangist yolda Amerika kıtasındaki devletleri bedavadan kukla yapıp Amerika'yla savaşıyorsunuz. Anarşist yolunda buffları kendince iyi ve savaştığınız düşmanınızın içinde asker çıkartabiliyordunuz sanırsam. Mesela arkadaşlarımla girdiğimde Almanya oynayan var ise Amerika'ya çıkmak için vakit kaybetmesin diye falangist gittiğim oluyor.

Benim anlamadığım falanjist ve faşist farkı ne oluyor? Franco gerçekte falanjist zaten.
Gerçekte nasıldır o kadarını bilmiyorum. Oyunda şu şekilde Franco yolu tarihte nasıl olduysa o şekilde ilerliyor tabii ki kendince bonusları ve iyi yanları var. Falanjist yolun farkı İspanya imparatorluğunu kuruyorsunuz ama faşistsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı