Hocam ayar dediğiniz hangisi,çözdüğümü sandım ama yine garantörlük attılar@Nevexia Normal. Hilesiz yada ayar yapmadan engelleyemezsiniz bunu. Ama onların Faction'una girerseniz garantinin bir anlamı kalmaz. Birlikte girersiniz hatta.![]()
Hocam ayar dediğiniz hangisi, çözdüğümü sandım ama yine garantörlük attılar.
Çalışmıyor hocam.![]()
Steam Workshop::Guaranteeing Cost
steamcommunity.com
Bu modu kullanabilirsiniz. Garanti için gerekli olan PP'yi 100000 yapıyor. Oyundaki PP sınırı 2000 olduğu için garanti asla atamazlar.
Teşekkürler hocam buldum.Bu durumu engelleyebilirsiniz fakat başarım kazanamazsınız. Oyunun özelleştirebilir ayarlarında yapabiliyorduk.
Belli seviyede dünya tansiyonu yarattığınız zaman Demokratik ülkeler yapıları gereği sizi Faction'dan atıyor.@Nevexia Normal. Hilesiz yada ayar yapmadan engelleyemezsiniz bunu. Ama onların Faction'una girerseniz garantinin bir anlamı kalmaz. Birlikte girersiniz hatta.![]()
saldıracağın ülkeden önce farklı farklı ülkelere justify at bi süre sonra ingiltere veya fransa garanti atınca kaldır sonra garanti atıcak pp leri kalmıyor ardından saldıracağın ülkeye justify atar alırsın garanti de atamazlarHearts of Iron 4 oynuyorum ve justify attığım her devleti Fransa ya da İngiltere korumaya alıyor, engelleyebilir miyim bunu?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.