Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Hocam merhaba. HOI4 oynarken hiçbir türlü Kafkaslar'da ilerleyemiyorum. Bunun sebebi nedir söyler misiniz (yıl 1941) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Hocam merhaba. HOI4 oynarken hiçbir türlü Kafkaslar'da ilerleyemiyorum. Bunun sebebi nedir söyler misiniz (yıl 1941)
Çözüm Davinci_1 3 Haziran 2023 TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Böyle. TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun.
TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Böyle. TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun.
KS KS Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #11 TheForment dedi: F4'e bas bak Supply ne alemde nereden geliyor rayları yükselt Supply merkezi var inşa kımında ondan inşa et sınıra Genişletmek için tıkla... O zaman lojistikte var bende ama yukardaki panelde lojistik yerine getirme 13 yazıyor o yüzden olabilirmi? Artı 0 Eksi
TheForment dedi: F4'e bas bak Supply ne alemde nereden geliyor rayları yükselt Supply merkezi var inşa kımında ondan inşa et sınıra Genişletmek için tıkla... O zaman lojistikte var bende ama yukardaki panelde lojistik yerine getirme 13 yazıyor o yüzden olabilirmi?
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #12 Davinci_1 dedi: O zaman lojistikte var bende ama yukarıdaki panelde lojistik yerine getirme 13 yazıyor o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Artı 0 Eksi
Davinci_1 dedi: O zaman lojistikte var bende ama yukarıdaki panelde lojistik yerine getirme 13 yazıyor o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi.
KS KS Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #13 TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Böyle. TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun. Dosya Ekleri 20230603_154103.jpg 205,6 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi Çözüm
TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Böyle. TheForment dedi: Gitmiyordur Supply nedenine bakman lazım ekran görüntüsü atabilir misin cepheyi. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #14 Davinci_1 dedi: Böyle. Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Adamlara Supply'ı el arabasıyla vermişsin . Artı 0 Eksi
Davinci_1 dedi: Böyle. Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Adamlara Supply'ı el arabasıyla vermişsin .
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #15 Davinci_1 dedi: Böyle. Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız Sovyet içinizden geçer o kadar ordu ile. Artı 0 Eksi
Davinci_1 dedi: Böyle. Hocam galiba sorunu çözdüm. Hiç trenim ve kamyonum olmadığı için lojistik gitmiyor imiş galiba. Gene de çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız Sovyet içinizden geçer o kadar ordu ile.
KS KS Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #16 M3HM3TY dedi: Hocam konudan bağımsız Sovyet içinizden geçer o kadar ordu ile. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla ordu yığıncada lojistik sorunu oluyor Artı 0 Eksi
M3HM3TY dedi: Hocam konudan bağımsız Sovyet içinizden geçer o kadar ordu ile. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla ordu yığıncada lojistik sorunu oluyor
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #17 Davinci_1 dedi: Hocam fazla ordu yığınca da lojistik sorunu oluyor Genişletmek için tıkla... Yo kafkas için oradaki ordu fazla bile itemez hava üstünlüğü de varsa siz çıkarma yememeye dikkat edin Karadeniz limanları dolu olsun. Artı 0 Eksi
Davinci_1 dedi: Hocam fazla ordu yığınca da lojistik sorunu oluyor Genişletmek için tıkla... Yo kafkas için oradaki ordu fazla bile itemez hava üstünlüğü de varsa siz çıkarma yememeye dikkat edin Karadeniz limanları dolu olsun.