HOI4 karlı yerlerde hangi division basılır?

Crucible

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
HOI4 de Polonya'ya dalacağım ama ittiremiyorum, sanırsam buzul oldugu için, buzul yerlerde hangi divisionu basmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Polonyanın neresi buzul canım kardeşim benim ? Kış diyorsan hadi eyvallah da...Neyse soruna döneyim, kar için özel bir ünite basmana gerek yok büyük ihtimalle çıkartığın divisionları düzgün kurmadığın, bir bölgede çok fazla birlik tutup saldırdığın ve askerlerine hava desteği sağlayamadığın için itemiyorsun. Oyun ile ilgili biraz rehber izlemeni öneririm.

Polonya'nın neresi buzul canım kardeşim benim? Kış diyorsan hadi eyvallah da...neyse soruna döneyim, kar için özel bir ünite basmana gerek yok büyük ihtimalle çıkartığın divisionları düzgün kurmadığın, bir bölgede çok fazla birlik tutup saldırdığın ve askerlerine hava desteği sağlayamadığın için itemiyorsun. Oyun ile ilgili biraz rehber izlemeni öneririm.

1690452457498.png

Şurasını bütünüyle kar sandım pardon.

Kaliningrad tarafına 16 piyade Ana sınıra ise 36 piyade 10 motorize yerleştirirsen rahat itersin. Piyade birliklerine topçu vermeyi unutma ve uçaklarını düzgün tasarla ve yeteri kadar bas.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı