HOI4 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mehmetefejpg

Picopat
Daha fazla  
Selam, Steam'den HOI4 satın aldım ve oyunda yer yer kasmalar meydana geliyor. Bu çok sinir bozucu bir şey, kasmaması için gereken tüm ayarları yaptım fakat kasmasını bir türlü gideremedim. Sizin bana önerebileceğiniz bir ayar veya bir ayar dosyası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En kral PC'lerin bu oyunda 4 tikta 20 FPS aldigini gordukten sonra artik hic onemsemiyorum FPS'i. Onerim eger takilma vb. yoksa alisman.

Paradox oyunlarının genel sorunudur bu. Cities Skylines, EU4, HOI4 gibi çoğu oyunda RTX 3090 en iyi işlemci ile 128 GB RAM ile bile 50 FPS üstü alamıyorsun.
Mod olarak "Optimization++" "The Spot Optimization Mod" "Non Reflective Water" modlarını deneyebilirsin.
5X'de 30 FPS üstü bekleme bile. Herkes yaklaşık 20 FPS oynuyor 5X'de.
Düzenleme: Optimization++ ile ülke silebiliyorsun. Bununla Güney Amerika'da bulunan ülkeleri veya Moğolistan gibi ülkeleri silebilirsin. Tavsiyem Brazilya ve Venezuela hariç Güney Amerika'da bulunan ülkeleri silmen çünkü oyuna pek bir katkıları olmuyor.

Son düzenleme:
Paradox oyunlarının genel sorunudur bu. Cities Skylines, EU4, HOI4 gibi çoğu oyunda RTX 3090 en iyi işlemci ile 128 GB RAM ile bile 50 FPS üstü alamıyorsun.
Mod olarak "Optimization++" "The Spot Optimization Mod" "Non Reflective Water" modlarını deneyebilirsin.
5X'de 30 FPS üstü bekleme bile. Herkes yaklaşık 20 FPS oynuyor 5X'de.
Düzenleme: Optimization++ ile ülke silebiliyorsun. Bununla Güney Amerika'da bulunan ülkeleri veya Moğolistan gibi ülkeleri silebilirsin. Tavsiyem Brazilya ve Venezuela hariç Güney Amerika'da bulunan ülkeleri silmen çünkü oyuna pek bir katkıları olmuyor.

Sağ ol kardeş, sonunda 20 FPS+ alarak 800x600 çözünürlülükte oynayabileceğim oyunu. 🥲

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı