HOI4 komutanlara uçak verme

Avcı uçaklarını komutanlara verirsen hem askerlerini korur, hem de düşman gemilerini, uçaklarını vurur. Bombardıman uçakları bağımsız zaten. Filoyu seçip hedef ülkeye sağ tıklıyorsun onlar hallediyor. AMA her iki seçenekte de hedefleri seçmen lazım. F3'e basıp uçakları seçtikten sonra sol üstteki panelden hedef birlikleri seçin. Yoksa aktif hale geçmezler.

Selamlar. Ekranın aşağı kısmındaki komutan resimlerinin üstünde uçak sembolü var. Komutanlara uçak vermek ne işe yarıyor? Normal kullanmak mı daha iyi yoksa komutanlara uçak vermek mi?

Komutana uçağı verdiğinde uçak komutanın bulunduğu bölgede senin verdiğin görevi yapacaktır. Örneğin hava desteği sağlamasını istersen her zaman atadığın komutanın bulunduğu bölgeye otomatik olarak uçarak hava desteği sağlar. Komutanlara bütün uçakları değilde azda olsa uçak vermeyi tercih ediyorum, dalgınlığa gelip uçakları uçurmayı unutabiliyorum bazen.

Ben şahsen bütün uçakları komutanlara atıyorum.
Sonuçta oyunlar eğlenmek için ve grup sayısı fazla olunca oldumu adam kafayı yiyebilir o yüzden ben komutanlara veriyorum.
Ama sana kalmış...

Komutana uçağı verdiğinde uçak komutanın bulunduğu bölgede senin verdiğin görevi yapacaktır. Örneğin hava desteği sağlamasını istersen her zaman atadığın komutanın bulunduğu bölgeye otomatik olarak uçarak hava desteği sağlar. Komutanlara bütün uçakları değilde azda olsa uçak vermeyi tercih ediyorum, dalgınlığa gelip uçakları uçurmayı unutabiliyorum bazen.

Sol üstte uçak görevlerini seçmeyi unutuyorum iyi oldu bilgilendiğim. Artık veririm Erwin Rommel'e ground support uçakları paramparça ederler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı