HOI4 Manpower ve Core

• Konuyu başlatan RLG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.638
Alternatif tarih az oluyor seçenek az dediğiniz gibi ama savas normalden farklı gelişti o yönden biraz alternatif bir senaryoya evrildi diyebilirim hükumet yasası kısmını denedim ama uzun vadede etkiliyor herhalde. Son olarak Yunanistan tarafından gelen almanlar cok sayıda birlikle dar bir bölgeden saldırıyor onları nasıl halledebilirim onu da sorayım size çok yardımcı oldunuz yeni öğrenince sorular birikti :)

Açıkçası Trakya'yı tamamen terk etmek gerekebilir İstanbul'u Edirne'yi Kırklareli'yi terk edip orduyu İstanbul'un Anadolu yakasına kaydırmak gibi oradan geçeceklerini pek sanmıyorum.

Açıkçası Trakya'yı tamamen terk etmek gerekebilir İstanbul'u Edirne'yi Kırklareli'yi terk edip orduyu İstanbul'un Anadolu yakasına kaydırmak gibi oradan geçeceklerini pek sanmıyorum.
Cikartma ile birlikte bu taktiği deneyebilirim belki düşman yayilinca hata yapar tekrar geri alırım toprakları aslında güneydeki ordu çatışmalarda ciddi bir üstünlük sağlamaya basladi 20 30 divisiondan kalan 7 8 division olunca tecrube kazandılar ancak batıda sadece savunma konusunda tecrübeleri var ona rağmen şu safhada üstünlük kuramıyorum Almanların 7 8 divison rahatça kaydiriyor

Güncelleme: Yunanistan'da ilerlemeye başladım ancak biraz ilerledikten sonra savaş bitti ve kazandık ancak hiçbir toprak verilmedi konferansta hemen her yerde hak iddia ettim inat edip ancak konferans bitmiyor 🤣

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı