HOI4 Microsoft'tan mı alınmalı Steam'den mi?

Yok bahar indirimleri falan geliyor bakın Google'dan Steam indirim dönemlerine.
1705774439992.png

doğrumudur hocam?

Evet ilk öncelikle HOI4 almak istiyorum ama Steam'de 700 TL civarı. Microsoft Store da ise 100 TL gibi bir şey. Microsoft Store'dan alsam ne gibi eksiler yerim? Ve Microsoft Store'den alınır mı?
Konuyu az çok okudum aldın mı bilmiyorum ama ben bu siteden aldım sen de istersen alabilirsin dlc yok ama onları mod ile kurabiliyorsun diye biliyorum oyunu sana key olarak veriyorlar sen etkinleştiyorsun

Konuyu az çok okudum aldın mı bilmiyorum ama ben bu siteden aldım sen de istersen alabilirsin dlc yok ama onları mod ile kurabiliyorsun diye biliyorum oyunu sana key olarak veriyorlar sen etkinleştiyorsun
hocam daha almadım ama senin önerdiğin kabasakaldan alırsak şimdi steamden almış gibi mi oluyoruz?

Sana bir key veriyorlar onu steamde etkinleştiriyorsun steam kütüphanene geliyor steamden almış gibi oluyorsun
hocam key tam olarak ne? bunu anlatırmısınız

bi de hocam güvenilir mi nasıl teslim ediyorlar daha almadım da

hocam key tam olarak ne? bunu anlatırmısınız

bi de hocam güvenilir mi nasıl teslim ediyorlar daha almadım da
Hocam ben aldım siteden elime ulaştı indirdim bir kaç kezde oynadım türkçe yama falan kurdum. Steamde oyun etkinleştirmek için sana belirli bir kod verilir key bu olur steam key nasıl etkinleştirilir yazarsan çıkar.

Hocam ben aldım siteden elime ulaştı indirdim bir kaç kezde oynadım türkçe yama falan kurdum. Steamde oyun etkinleştirmek için sana belirli bir kod verilir key bu olur steam key nasıl etkinleştirilir yazarsan çıkar.
teşekkürler hocam bakmıştım ona. Kaç dakika sonra elinize ulaştı yada direk mi elinize ulaştı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı