talha47 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 112 16 Kasım 2022 #1 HOI4'te oyuna giriyorum modu seçiyorum oyuna giriyorum mod etkin değil düz vanilla oyun. Ne yapmam gerek?
HOI4'te oyuna giriyorum modu seçiyorum oyuna giriyorum mod etkin değil düz vanilla oyun. Ne yapmam gerek?
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #2 talha47 dedi: HOI4'te oyuna giriyorum modu seçiyorum oyuna giriyorum mod etkin değil düz vanilla oyun. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hoi4 launcherdan yeni bir oyun seti ekleyip modları onun üzerinde aktif et kaydedip çık ve start ekranında yeni oluşturduğun oyun setini seç. Artı 0 Eksi
talha47 dedi: HOI4'te oyuna giriyorum modu seçiyorum oyuna giriyorum mod etkin değil düz vanilla oyun. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hoi4 launcherdan yeni bir oyun seti ekleyip modları onun üzerinde aktif et kaydedip çık ve start ekranında yeni oluşturduğun oyun setini seç.
KS KS talha47 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 112 17 Kasım 2022 #3 recept.karaduman dedi: HOI4 Launcher'dan yeni bir oyun seti ekleyip modları onun üzerinde aktif et kaydedip çık ve start ekranında yeni oluşturduğun oyun setini seç. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramadı. DLC'lerden kaynankanıyor olabilir mi? Oyuna girmden once DLC'leri açarım da. recept.karaduman dedi: HOI4 Launcher'dan yeni bir oyun seti ekleyip modları onun üzerinde aktif et kaydedip çık ve start ekranında yeni oluşturduğun oyun setini seç. Genişletmek için tıkla... Başka bir yöntemle halletim. Çaban için teşekkürler. Son düzenleme: 17 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
recept.karaduman dedi: HOI4 Launcher'dan yeni bir oyun seti ekleyip modları onun üzerinde aktif et kaydedip çık ve start ekranında yeni oluşturduğun oyun setini seç. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramadı. DLC'lerden kaynankanıyor olabilir mi? Oyuna girmden once DLC'leri açarım da. recept.karaduman dedi: HOI4 Launcher'dan yeni bir oyun seti ekleyip modları onun üzerinde aktif et kaydedip çık ve start ekranında yeni oluşturduğun oyun setini seç. Genişletmek için tıkla... Başka bir yöntemle halletim. Çaban için teşekkürler.
Mehmetsabrig21 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #4 talha47 dedi: Denedim fakat işe yaramadı. DLC'lerden kaynankanıyor olabilir mi? Oyuna girmden once DLC'leri açarım da. Başka bir yöntemle halletim. Çaban için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam hangi yöntemi kullandınız acaba. eğer hatırlarsanız ? Artı 0 Eksi
talha47 dedi: Denedim fakat işe yaramadı. DLC'lerden kaynankanıyor olabilir mi? Oyuna girmden once DLC'leri açarım da. Başka bir yöntemle halletim. Çaban için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam hangi yöntemi kullandınız acaba. eğer hatırlarsanız ?