Merhaba arkadaşlar,
HOI4'üm orijinal. Steam atölyesinden mod indiriyorum ve Launcher'dan modu etkinleştirmeme rağmen oyuna giriş yaptıktan sonra modsuz hali açılıyor. Sürümleri kontrol ettim hatta bir sürü sürüm denedim fakat olmadı. Son DLC'nin Türkçe yama modunu ve Milleni'um dawn modlarını denedim fakat ikisi de olmadı. Kaçırdığım bir ayar mı var acaba çünkü hiçbir mod çalışmıyor.
Bu arada bazı konularda yeni launcher ın sıkıntılı olduğunu okudum. Eski launcher sürümünü denediğimdeyse hiçbir mod gözükmüyor.
Oyunu D'ye atıp dene, zaten boyutu çok yüksek değil. Lakin birkaç sene önce ben korsan oynarken indirdiğim modları belgelerime atıyordum, muhtemelen şu an Steam de belgelerim klasörüne yüklüyordur. Ama sen yine de dene. Oyunu taşı diyerek basitçe yapabilirsin.
Oyunu D'ye atıp dene, zaten boyutu çok yüksek değil. Lakin birkaç sene önce ben korsan oynarken indirdiğim modları belgelerime atıyordum, muhtemelen şu an Steam de belgelerim klasörüne yüklüyordur. Ama sen yine de dene. Oyunu taşı diyerek basitçe yapabilirsin.
Belgelerim'i kontrol ettim az önce orada mod gözükmüyor. Steam atölyesinden mod indirince nasıl bir mekanikle çalıştığını bilmiyorum fakat belgelerimde ki mod klasörü boş şuanda
Belgelerim'i kontrol ettim az önce orada mod gözükmüyor. Steam atölyesinden mod indirince nasıl bir mekanikle çalıştığını bilmiyorum fakat belgelerimde ki mod klasörü boş şuanda
Sanırım modu yükleyememişsiniz çünkü benim mod klasörümde hepsi var. Modun indirme sayfasına git abonelikten çık de sonra tekrar abone ol, belli ki indirmemiş ya da hata olmuş.