HOI4 mod yapılamıyor

Kaan Buğra GÜL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
HOI4'üm orijinal. Steam atölyesinden mod indiriyorum ve Launcher'dan modu etkinleştirmeme rağmen oyuna giriş yaptıktan sonra modsuz hali açılıyor. Sürümleri kontrol ettim hatta bir sürü sürüm denedim fakat olmadı. Son DLC'nin Türkçe yama modunu ve Milleni'um dawn modlarını denedim fakat ikisi de olmadı. Kaçırdığım bir ayar mı var acaba çünkü hiçbir mod çalışmıyor.
Bu arada bazı konularda yeni launcher ın sıkıntılı olduğunu okudum. Eski launcher sürümünü denediğimdeyse hiçbir mod gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• hoi4 launcher.png
    hoi4 launcher.png
    179,6 KB · Görüntüleme: 73
Son DLC'yi kapatıp dener misin? Oyuna yeni mekanikler geldi ve Millenium Dawn en son 20 Temmuz'da güncellenmiş.
Bütün DLC'leri kapatıp denedim. Ayrı ayrı açıp kapatarak da denedim fakat olmadı
Bütün DLC'leri kapatıp denedim. Ayrı ayrı açıp kapatarak da denedim fakat olmadı
Şöyle bir olay daha var. Benim steam'im D diskinde yüklü fakat oyunu E diskine yükledim. Acaba modları D ye yüklüyor olabilir mi ?

Şöyle bir olay daha var. Benim steam'im D diskinde yüklü fakat oyunu E diskine yükledim. Acaba modları D ye yüklüyor olabilir mi ?
Oyunu D'ye atıp dene, zaten boyutu çok yüksek değil. Lakin birkaç sene önce ben korsan oynarken indirdiğim modları belgelerime atıyordum, muhtemelen şu an Steam de belgelerim klasörüne yüklüyordur. Ama sen yine de dene. Oyunu taşı diyerek basitçe yapabilirsin.

Oyunu D'ye atıp dene, zaten boyutu çok yüksek değil. Lakin birkaç sene önce ben korsan oynarken indirdiğim modları belgelerime atıyordum, muhtemelen şu an Steam de belgelerim klasörüne yüklüyordur. Ama sen yine de dene. Oyunu taşı diyerek basitçe yapabilirsin.
Belgelerim'i kontrol ettim az önce orada mod gözükmüyor. Steam atölyesinden mod indirince nasıl bir mekanikle çalıştığını bilmiyorum fakat belgelerimde ki mod klasörü boş şuanda

Belgelerim'i kontrol ettim az önce orada mod gözükmüyor. Steam atölyesinden mod indirince nasıl bir mekanikle çalıştığını bilmiyorum fakat belgelerimde ki mod klasörü boş şuanda
Sanırım modu yükleyememişsiniz çünkü benim mod klasörümde hepsi var. Modun indirme sayfasına git abonelikten çık de sonra tekrar abone ol, belli ki indirmemiş ya da hata olmuş.
qwe.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı