#KAMU SPOTU#
Ya bakın buralarda beni bilen bilir Disaster: Death of Peace modunun yapımcısıyım 4.000 saate yakın bu oyunu yaptım modladım bu camiada büyük insanların çevrelerinde bulundum, kısacası dediğim anlattığım şeye güvenin.
Bu oyuna başlamak öğrenmek kendi elinle şarbon içmekten farksız ben bile oynamayı bıraktım sadece mod yapmakla ilgileniyorum kodlama ile ilgileniyorum artık, yapmayın etmeyin kendinize yazık etmeyin oyunun garip bir uyuşturucu etkisi var ama elinde sonunda pişman ediyor bu oyun insanların zamanlarını çalan bir süre sonra onları buna pişman eden bir oyun oyunu adam gibi bir el oynayayım diyorsun en aşağı 6 saat çöp oluyor oyunun optimizasyonu rezil kepaze bu rezil oyuna sürekli DLC getiriyorlar fahiş fiyatlardan DLC alınmıyor alınamıyor korsan kullanırsanız multiplayer modunda şunda bunda çekmediğiniz dert kalmaz crash sorunları synch sorunları çekersiniz ve ayrıca unutmayın DLC'ler olmadan bu oyunu oynamanın hiçbir manası yok yapmayın kendinize yazık etmeyin LoL'e falan benzemez bu oyun bırakana kadar hayatınız kararır.
Bunlar benim kişisel uyarılarımdı, eğer tecrübeme güvenmiyorsanız ya da ben oyunu aldım iade edemem artık illa sorumuzu cevapla diyorsanız gene bırakmanızı tavsiye ederim para vermiş olsanız bile bırakın.
Ha eğer halen ısrar ediyorsanız... Tamam, bu oyunu öğrenmek için rehberlerin tamamını izleyin ilk 20 saat oyunu Single'de keşfedin ardından multi sunucularına katılıp oyunu oynamaya devam edin multiplayer oyunlar size asıl değeri katacak oyun modları ama mutlaka bir Discord topluluğuna katılıp yapın bunu ayrıca ilk 20 saat oyunu keşfedin tavsiyeme uyun girin ne var ne yok kurcalayın, oyunu ortalama bir seviyede oynuyor hale gelmeniz takriben 500 saati bulacaktır.
Ancak gene de uyarıyorum!
Yapmayın!
Hiçbirinizin vücudu bunu hak etmiyor!