Öncelikle bu sekmeye geliyorsun.
Hangi tür asker üreteceksen onu seçiyorsun ben piyade üretmek istediğini varsayarak piyade üzerine anlatacağım.
Piyadenin üzerine gelip train diyorsun.
Sol kısımda Üretilen askerleri gösterir. Fotoğrafta 1 tümen asker üretiyorum daha fazla üretmek istersem Add Unit yazan kısma tıklaman lazım klavye ile shift tuşuna basılı tutup basarsan 5 er tane üretirsin klavyeye dokunmadan sadece tıklarsan 1 er 1 er üretisin bu bilgi pek önemli değil ama vermiş bulundum
Askerleri Ülkenin hangi şehrinde üretmek istediğini No Location set yazan kısıma sol tıklayıp seçiyorsun.
Tıkladıktan sonra Ülkenin neresinde üretecekseniz yeşil kısımdan seçiyoruz seçmek için sol tıklıyoruz. Kırmızı yerlerde asker üretilmiyor bu bölgeler genellikle deniz aşırı topraklar veya askerden arındırılmış bölgeler oluyor.
Her tümen asker Ekipmana ihtiyaç duyar, ihtiyaç duyduğu ekipmanları öğrenmek için Edit yazan kısma tıklaman lazım. ( öğrendikçe bunlara bakmana bile gerek kalmayacak.)
Tıkladıktan sonra karşına böyle bir ekran gelecek.
Bu ekranda + şeklindeki yerlere tıklayarak tümene daha fazla birim ekleyebilirsin bu önemli ama şimdilik atlıyorum.
Ekranın sağ kısmındaki yerde Gerekli bilgiler yer alıyor.
Buradaki bilgiler yalnızca ekipman için değil Birimin hızını Muharebe esnasındaki az çok ne yapacağını gösteriyor burasıda önemli ancak şimdilik burayıda atlıyorum.
Gelelim ekipmana.
Fotoğrafta yazan yazılardanda anlaşılacağı gübü bu birliğin ne kadar ekipman kullanacağı belli oluyor.
Benim 1 Tümen asker üretmem için:
9600 Manpower
0 benzine ( bu motorize birliklerde lazım.)
12 Topçuya
910 Tüfeğe
30 Destek ekipmanına
Gelgelelim bu ekimanları üreteceğimiz yere.
Ekranın Sol üstünden Bu simgeye gelip sol tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra karşımıza böyle bir ekran çıkıyor.
Aşağıdaki yerlerden Üreteceğiniz ekipmanları bölüm bölüm olarak ayrıldığını göreceksiniz.
Zaten simgelerden de anlaşılıyor.
İhtiyaç duyduğunuz ekipmanları Bölümlerden bularak sol tıklayın
Ekranın sol üstünde bulunan bu simgeye sol tıklayarak açıyoruz.
Açtıktan sonra karşımıza böyle bir ekran gelecek
Bu ekranda ihtiyacın ekipman sayısı yazıyor + yazanlar açık olmayan ve artıya geçen ekipmanları gösteriyor örneğin +53 tane trenim varmış.
Kırmızı renkteki yani eksideki ekipmanları gösteriyor bu ekipmanları yukarıda da anlattığım üzere prodoctions kısmından üretmen lazım. Bu ekipmanları ürtettikçe askerlerine ekipmanlar dağıtılacak ve savaşta daha çok verim alacaksın.
Şimdilik bu kadar yolun açık olsun !
Biraz gecikti ama oldu galiba