HOI4 ne zaman uçak basılmalı?

Daha fazla  
Oyunda 1500 saatim var ama Rus DLC'sinden beri oyuna girmiyordum şimdi oynamak istedim. Önceden oyun başlar başlamaz Almanya ile uçağa 20 civarı fabrika veriyorduk. Şimdi ise 1940 uçağını açmadan uçak basmayın diyorlar. Onu açana kadar savaş neredeyse başlıyor. Ne zaman basılması lazım?

Hocam ben 36 başında direkt basmaya başlarım her ülkede bu sayede üretim capi oturur yavaş yavaşta uçağı geliştiririm XP kasıp benim taktiğim budur doğrusu nedir bende bilmiyorum. Ama bunu yapmanızı öneririm.

Hocam ben 36 başında direkt basmaya başlarım her ülkede bu sayede üretim capi oturur yavaş yavaşta uçağı geliştiririm XP kasıp benim taktiğim budur doğrusu nedir bende bilmiyorum. Ama bunu yapmanızı öneririm.
Yeni DLC sebebiyle hızlı açılmıyor, sıkıntıda bu sanırsam. Bende senin gibi yapıyordum. Öyle yapınca yapay zekaya karşı gene işe yarar ama karşında oyuncu olursa bastığın uçakları mahvediyolar.

Hava üstünlüğü oyunu kazandırır. Ne kadar erken basarsanız kazanma ihtimaliniz o kadar artar.
Ülkelerin odak ağaçlarındaki bonusları planlayarak 40 uçağını 38'de açmak size müthiş avantaj kazandırır.

Hava üstünlüğü oyunu kazandırır. Ne kadar erken basarsanız kazanma ihtimaliniz o kadar artar.
Ülkelerin odak ağaçlarındaki bonusları planlayarak 40 uçağını 38'de açmak size müthiş avantaj kazandırır.
Maalesef Alman'ın %100 uçak bonusunu %50'ye çektikleri için sanırsam artık almanda 38 de basılmıyor. Diğer ülkelerde 38 civarında açılabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı