HOI4 normalin üstünde lag oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

kuzey12345

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 gb
HOI4'te multiplayerda 20 kişi olsa bile 5 kişi olsa bile pingim 30 binin altına inmiyor. Sorun şuki internetim de iyi. Chate lag yüzünden yazı yazamıyorum insanlar benden bir şey istiyor cevap veremiyorum. Oyuna başlayınca hostlar lag yüzünden beni atıyor. Multiplayer oynayamıyorum lagım en az 20 bin. İnternette bununla ilgili hiçbir şeye ulaşamadım.

HOI4'te multiplayerda 20 kişi olsa bile 5 kişi olsa bile pingim 30 binin altına inmiyor. Sorun şuki internetim de iyi. Chate lag yüzünden yazı yazamıyorum insanlar benden bir şey istiyor cevap veremiyorum. Oyuna başlayınca hostlar lag yüzünden beni atıyor. Multiplayer oynayamıyorum lagım en az 20 bin. İnternette bununla ilgili hiçbir şeye ulaşamadım.

Speedtest sitesinden hız testi yapıp ekran fotoğrafı atar mısınız?

Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. diye bir yazı çıktı o yüzden bekleteceğim sizi.

DOWNLOAD Mbps
24.83
UPLOAD Mbps
11.05
Ping ms 47 43 114

Yani internetiniz fena değil bilgisayarınızın sistem özellikleri nedir?
işlemci: Intel(R) Celeron(R) N4120 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz

Yani internetiniz fena değil bilgisayarınızın sistem özellikleri nedir?
ram:4,00 GB (kullanılabilir: 3,65 GB)

işlemci: Intel(R) Celeron(R) N4120 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz

ram:4,00 GB (kullanılabilir: 3,65 GB)
birtek bunları bulabildim.

Belki sistemden dolayı diğerlerinin internetine ve bilgisayar hızına yetişemediğiniz için oyun hızını yavaşlatıyor olabilirsiniz.
bu sistemi daha iyi yapabilmenin bir yolu var mıdır?

O sistemle HOI4 açması bile mucize sen multiplayer girmeye çalışıyosun atmaları normal oyunun hızını yavaşlatıyosundur.
çok hızlı oynatıyor singleplayer.Gayet de hızlı açılıyor (bilgisaayarı alalı birkaç ay olru)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı