HOI4 Ögretici video izleyerek öğrenilir mi?

Hocam 500 saate yakın saatim var daha Türkiye'yle topraklarımı büyüterek bitirdiğim bir senaryo yok.
Osmanlı ile çok kolay genişlenebiliyor
Yada almanlar kaybetmeden ingilitere ile ittifak olarakta baya bir guclenebiliyor

Yeni gelicek dlc ile tank silah üretip satarakta baya güçlenebilir gibime geliyor

Ben hiç video falan izlemeden Almanya olarak oynuyordum arada bir başka ülkelere de geçiyorum 80+ saatim var şu anda fakat hala nasıl oynandığını pek bilmiyorum otomatik saldırma ile oynuyorum hep.

Hocam 500 saate yakın saatim var daha Türkiye'yle topraklarımı büyüterek bitirdiğim bir senaryo yok.

Better turkey modunu deneyebilirsiniz.

Ben hiç video falan izlemeden Almanya olarak oynuyordum arada bir başka ülkelere de geçiyorum 80+ saatim var şu anda.

Ben ilk savaşımı Almanya'yla savaşı kaybederken ülkede yanlışlıkla iç savaş çıkararak kazanmıştım (kararların ne olduğunu bilmediğim için rastgele basıyordum) sonra bir anda komünist rejime geçip savaşı kazanmış sayılmıştım.

İlk tarihsel savaşımı da 50. saatin sonunda kazanmıştım.

Hocam o mod bence biraz fazla güçlü.

Better turkey bence türkler oynayıp pohpohlansın diye yapılmış bir mod.

Osmanlı ile çok kolay genişlenebiliyor.

Osmanlı'da manpower sorunu yaşıyorum.

Ben ilk savaşımı Almanya'yla savaşı kaybederken ülkede yanlışlıkla iç savaş çıkararak kazanmıştım (kararların ne olduğunu bilmediğim için rastgele basıyordum) sonra bir anda komünist rejime geçip savaşı kazanmış sayılmıştım.

İlk tarihsel savaşımı da 50. saatin sonunda kazanmıştım.

Better turkey bence türkler oynayıp pohpohlansın diye yapılmış bir mod.

Osmanlı'da manpower sorunu yaşıyorum.

Tek yaptığım şeyler asker eğitmek kafama göre uçak/tank tasarlamak otomatik saldırma ile ülkelere saldırmak. (Almanya'da hiç otomatik saldırma ile yenilmedim.)

Hava birlikleri, gemi çıkartması gibi şeyleri öğretici ile öğrenmek iyi ama temel mekanikler bazı rehberlerde çok karma karışık anlatılıyor. Bunun yerine 1-2 gününüzü oyunun temel mekanikleri ve ordu, devlet yönetimine harcayın. Daha temel şeyleri öğrendikten sonra ince detaylara çeşitli rehberlerle öğrenmek daha rahat ve hızlı oluyor.

Tek yaptığım şeyler asker eğitmek kafama göre uçak/tank tasarlamak otomatik saldırma ile ülkelere saldırmak. (Almanya'da hiç otomatik saldırma ile yenilmedim.)
Çünkü Alman generaller gerçek hayattaki gibi çok op :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı