HOI4 ordusuyla düşmana çıkartma atılabilir mi?

Yaklaşık 270 saatim var hocam isterseniz SS atabilirim :D, ve korkmak değil yabancı oyuncularda bu sorundan şikayetçiler.

Hocam 270 saatte piyade templatelerini yeni çözmeniz lazım zorlanmanız normal.

Yani anladığım kadarıyla çıkartma atmak için denizci yetiştirmem gerekiyor. Onunla da taarruz edemiyorum sanırım.

Edebilirsiniz onlarda piyade.

Denizci yetiştirmeye gerek yok ve Amerika gibi büyük gemisi olan ülkelerde naval invasion Support kullanmak daha mantıklı

106 tane bekleyen ordu var çıktım oyundan demin. Hem Sovyet'le hem Axis'le savaşıyorum. Sovyet'in 606 tane ordusu varmış bilgi sızıntılarına göre.

Hocam 270 saatte piyade templatelerini yeni çözmeniz lazım zorlanmanız normal.

Edebilirsiniz onlarda piyade.

Tamamdır birazdan oyuna gireceğim denerim tekrardan.

Bir de Londra'ya kadar gitti İtalya İngiltere'ye karşı. Onları da kurtarmam lazım. Ben olmasam İngiltere haritadan silinmişti. Tüm sömürgelerini kaybediyordu ben girmesem. Sadece Suriye tarafı kaldı bir de İngiltere'nin Londra'ya kadar olan toprakları.

Denizci yetiştirmeye gerek yok ve Amerika gibi büyük gemisi olan ülkelerde naval invasion Support kullanmak daha mantıklı

Naval invasion için açmam gereken bir teknoloji var mı?

106 tane bekleyen ordu var çıktım oyundan demin. Hem Sovyet'le hem Axis'le savaşıyorum. Sovyet'in 606 tane ordusu varmış bilgi sızıntılarına göre.

Tamamdır birazdan oyuna gireceğim denerim tekrardan.

Hocam sovyetlerin insan gücü var fakat 42'ye kadar sadece insan topluluğundan ibaret yani 130 tümen ile rahatlıkla sovyetleri düşürebilirsiniz.

Bir de Londra'ya kadar gitti İtalya İngiltere'ye karşı. Onları da kurtarmam lazım. Ben olmasam İngiltere haritadan silinmişti. Tüm sömürgelerini kaybediyordu ben girmesem. Sadece Suriye tarafı kaldı bir de İngiltere'nin Londra'ya kadar olan toprakları.

Naval invasion için açmam gereken bir teknoloji var mı?

Evet var ama Amerika açık başlıyor fakat devamında ki teknolojilerle hem daha çok birlik hem de daha hızlı çıkartma atabilirsin ayrıca hocam Amerika oyun bilgisi isteyen bir ülke Almanya veya Sovyet öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı