HOI4 paraşütçü nasıl kullanılır?

knaqUantom

Picopat
Daha fazla  
Ben paraşütçü basmak istiyorum Paris'e fakat uçak yok, gerekli ve araştırmalarda da gözükmüyor, blood alone sadece 3 uçak var. Nasıl basabilirim?

Askerler paraşütçü, hava üstünlüğüm var, transport plane im de var işaretliyorum ve gitmiyorlar.

Askerler paraşütçü, hava üstünlüğüm var, transport plane im de var işaretliyorum ve gitmiyorlar.

Paratropper asker üretiyorsunuz değil mi askeri dönüştürmüyorsunuz. Sağ tık basarak gitmiyor komutana tıklayın, paraşüte tıklayın sol tık ile başlangıç sağ tık ile gideceği konumu seçin belirli bir limiti var sonrasında birkaç gün hazırlanacaklar hazırlandıklarında gerekli olan şeyler tamamlandığında hava üstünlüğü falan oraya gidecekler orada düşman asker varsa büyük ihtimalle yenemeyecekler fakat yendiklerinde orası sizin olacak ayrıca o bölgeye inerken transport plane ile havadan yemek göndermeyi unutmayın.

Evet tabii ki üretiyorum. Farklı farklı videolardan izledim hem research ünü yaptım hem 6 division bastım paraşüt amblemine tıkladım uçak filosuna sol tık basıp atlamak istediğim yeri seçiyorum ve tik işaretine basıyorum ama o nereye gideceklerini gösteren bombeli ok harekett etmiyor ve 1 ay bekledim atlamalarını yine atlamadılar. Transport plane im de var.

Atmaya çalıştığınız ülkeyle savaştasınız değil mi? Ekran görünütüsünü atar mısınız?

Komutanın üzerindeki tik işaretine mouseinizi getirip çıkan ekranın fotoğrafını atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…