HOI4 Piyade ve tank kaç width yapılmalı?

20 veya 40 width yaparsın. Widht mantığı çok detaylı bir olay 400e yakın saatim var ama detaylarını hala bilmiyorum. Tankı 40 widhtte tut. Piyadeyi 20 widhtte tut. Farklı piyade templati oluştur 40 widht olan suppliey sıkıntısı olmayan yerlerde 40 widht kullan.

Merhaba, oyunu yaklaşık 80 saate yakın oynadım ve geneli solo veya arkadaşlarımla alman oynarken geçti, oyunu biraz çözdüm diyebilirim fakat birlikleri kaç width kullanmam konusunda kararsız kaldım, piyade ve tanklarda kaç width kullanılıyor şu an da genel olarak?

Aga tanklar 40 wihdt piyade 20 witdh özel dalgıç, dağçı gibi özel birlikler 40 with olabilir ama with tam olay değil piyadede yani 4 tane artileri koy geri kalanı 40 with e kadar piyade koy 6 artileri falan koyma tank 40 withindede organizasyonu 30 üstünde tut yoksa çöp olur tankların hepsi gider benim.

Oyun başında 20 widht öneririm. 41 sonrası yavaş yavaş 40 Widht'e çıkar. Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan Mobile warfare git. Tank Template'ini 1000 tank olacak şekilde yap. Yanına 2 motorize ver. Yok ediyor.

4tane topçuya ekipman yetiştiremem gibi alman oynuyorum genelde ve 2 tane top koyduğumda bile bayağı açığa giriyor tungsten isteyen toptan bastığım içinde fazla üretim veremiyorum, yanlış mı yapıyorum acaba?
O zaman tek topçu koy. Piyade bu oyunda tankları arkadan desteklemek için konulmuş ne yazık ki, o kadar 6 topçu bilmem kaç piyade template bu oyunda işe yaramıyorsa piyade basmanın bir anlamı yok. En mantıklı anti tank basıp superior firepower gitmek. Böyle 2 AT falan koyunca dağları falan yarıyorum.

O kadar yorum var, bir kişi bile piyadenin işlevini sormamış. Enteresan.

Piyadenin işlevinden kastığın adam withd sormuş zaten dendi özel marinler 40 normal defansif ofensif piyadeler 20 diye bunun dışı zaten olağan duşu durumlar icin standart yani bu denilenler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı