blabla12345 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Puppet hangi koşullarda bırakmak lazım? Mesela Sovyet oynuyoruz Almanya'yı ele geçirdim diyelim, orayı puppet bırakmak mantıklı mı?
Puppet hangi koşullarda bırakmak lazım? Mesela Sovyet oynuyoruz Almanya'yı ele geçirdim diyelim, orayı puppet bırakmak mantıklı mı?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 blabla12345 dedi: Puppet hangi koşullarda bırakmak lazım? Mesela Sovyet oynuyoruz Almanya'yı ele geçirdim diyelim, orayı puppet bırakmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Yani belli yerleri alıp bırakabilirsin Rusya'nın veya Almanya'nın tamamını ne yapacaksın ki. Artı 0 Eksi
blabla12345 dedi: Puppet hangi koşullarda bırakmak lazım? Mesela Sovyet oynuyoruz Almanya'yı ele geçirdim diyelim, orayı puppet bırakmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Yani belli yerleri alıp bırakabilirsin Rusya'nın veya Almanya'nın tamamını ne yapacaksın ki.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 2 Ocak 2025 #3 Puppet her zaman en mantıklısıdır. Artı 0 Eksi
musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #4 blabla12345 dedi: Puppet hangi koşullarda bırakmak lazım? Mesela Sovyet oynuyoruz Almanya'yı ele geçirdim diyelim, orayı puppet bırakmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Mantıklı eğer vanilya oynuyorsan mantıklı 1.isyan yediğin için iyi olur bir de toprak senin hak ettiğin toprak olmadığı için fabrikaların yarısını kullanamazsınız uyumluluk artması gerekiyor. Artı 0 Eksi
blabla12345 dedi: Puppet hangi koşullarda bırakmak lazım? Mesela Sovyet oynuyoruz Almanya'yı ele geçirdim diyelim, orayı puppet bırakmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Mantıklı eğer vanilya oynuyorsan mantıklı 1.isyan yediğin için iyi olur bir de toprak senin hak ettiğin toprak olmadığı için fabrikaların yarısını kullanamazsınız uyumluluk artması gerekiyor.