HOI4 Vichy Fransa puppet olmuyor

Ben eskiden oluyordu sonra kaldırıldı diye hatırlıyorum. Öyle diyorsanız doğrudur. Yine de bir Fransa için koskoca DLC'yi kapamak mantıklı değil bence. Üstte önerdiğim şeyin yapılması daha doğru olur.
Vichy kurmak baştan sona saçma bence zaten hiçbir işe yaramıyor. Fransa düştükten sonra bir kaç ay içinde İngilize çıkıp savaşı bitirmek çok daha mantıklı. Ben Alman oynarsam dünya savaşını neredeyse 38 bile olmadan başlatıyorum 40 olmadan bitiriyorum en iyisi böyle daha sonra Barbarossa için daha fazla hazırlık şansı buluyorum. Tabii bu durumdan dolayı MEFO bufflari erken gidiyor ama çok sıkıntı çıkarmıyor.

Almanlar orada kafalarına göre at koşturabiliyor. Bağımsızsa neden normandiya çıkartması yapıldı ki zaten?
Normandiya çıkartmasının yapıldığı bölgeler doğrudan alman işgali altındaydı. Vichy Fransa'sı ise Akdeniz'e kıyısı olan küçük bir ülke olarak yaşıyordu. Aslında bir nevi bağımsız sayılabilecek bir devlet. Hitler ilk başta her ne kadar kolonilerden dolayı bir şey yapmak istemese de Operation Torch ile Vichy Fransa'sının durumunu görmüş ve Case Anton yani Anton Harekatı ile Vichy Fransa'sını tamamen işgal etmiştir.

Ben eskiden oluyordu sonra kaldırıldı diye hatırlıyorum. Öyle diyorsanız doğrudur. Yine de bir Fransa için koskoca DLC'yi kapamak mantıklı değil bence. Üstte önerdiğim şeyin yapılması daha doğru olur.
La Resistance ile Fransa focus ağacı geldiğinden beri böyle eğer dlc'ye sahip değilseniz veya German Empire ile Bourbon Fransa'sını kurarsanız yine puppet oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı