Çözüldü HOI4 Rusya şehir ismi değiştirme kalktı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Merhaba, Götterdämmerung DLC mevcut. Rusya'yı ele geçirdim ama Rus şehir isimlerini sırasıyla Ludendorff ve Hindenburg olarak değiştiremedim. Bu özellik Götterdämmerung DLC ile kalktı mı? Reichskommissariat Moskowien kurmadan mı yapmam lazım?

Çözüm
Inner Circle'de yok galiba daha çok Reich için geliştirmeler yapmıyor mu?
Geliştirmeler var ama farklı yollar da var. SS tugaylarının falan görevini değiştirebiliyorsunuz. Hitleri baştan indirip yerine başka birisini geçirebiliyorsunuz. Romanya ve Macaristan gibi size bağımlı ekonomileri falan kukla yapabiliyorsunuz. Dediğiniz şehir değiştirme kısmı daha çok progapanda ile alakalı ya belki Inner Cycle içinde Joseph Goebbels ile olabilir. Şimdi deneyeceğim oyuna girip.

Joseph Goebbels ile alakası var mı bilmiyorum ama oyun başı onu aldım. Sovyetler düşüp hepsini alınca o Event geldi. Savaş bitmeden reichskommissariat yapıyorsanız ondan olabilir.
Sanırım kalktı bende defalarca oynamama rağmen bende denk gelmedim. Belki "Inner Cycle" kısmındaki yöneticiler ile bir alakası vardır.

Inner Circle'de yok galiba daha çok Reich için geliştirmeler yapmıyor mu?
Geliştirmeler var ama farklı yollar da var. SS tugaylarının falan görevini değiştirebiliyorsunuz. Hitleri baştan indirip yerine başka birisini geçirebiliyorsunuz. Romanya ve Macaristan gibi size bağımlı ekonomileri falan kukla yapabiliyorsunuz. Dediğiniz şehir değiştirme kısmı daha çok progapanda ile alakalı ya belki Inner Cycle içinde Joseph Goebbels ile olabilir. Şimdi deneyeceğim oyuna girip.

Joseph Goebbels ile alakası var mı bilmiyorum ama oyun başı onu aldım. Sovyetler düşüp hepsini alınca o Event geldi. Savaş bitmeden reichskommissariat yapıyorsanız ondan olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-03 114615.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-03 114615.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 6
  • Ekran görüntüsü 2025-11-03 114621.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-03 114621.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Çözüm
Geliştirmeler var ama farklı yollar da var. SS tugaylarının falan görevini değiştirebiliyorsunuz. Hitler'i baştan indirip yerine başka birisini geçirebiliyorsunuz. Romanya ve Macaristan gibi size bağımlı ekonomileri falan kukla yapabiliyorsunuz. Dediğiniz şehir değiştirme kısmı daha çok progapanda ile alakalı ya belki ınner cycle içinde joseph goebbels ile olabilir. Şimdi deneyeceğim oyuna girip.

Joseph goebbels ile alakası var mı bilmiyorum ama oyun başı onu aldım. Sovyetler düşüp hepsini alınca o Event geldi. Savaş bitmeden reichskommissariat yapıyorsanız ondan olabilir.

Şu an Sovyetler düştü. Stalingrad wolgograd olarak gözüküyor biraz bekleyeceğim birazdan gelir belki event. Geldi hocam event. Isimler değişti kukla rejimde de aynı kaldı hocam isimler. Biraz beklemek gerekiyor sadece.

Son düzenleme:
Şu an Sovyetler düştü. Stalingrad wolgograd olarak gözüküyor biraz bekleyeceğim birazdan gelir belki event. Geldi hocam event. Isimler değişti kukla rejimde de aynı kaldı hocam isimler. Biraz beklemek gerekiyor sadece.
Hocam eski sürümde de core olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten Sovyet topraklarında kalıcı Alman otoritesi sağlamanız zor o yüzden oyun size kukla kurmak zorunda bırakıyor.

Hocam eski sürümde de Core olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten Sovyet topraklarında kalıcı alman otoritesi sağlamanız zor o yüzden oyun size kukla kurmak zorunda bırakıyor.

Şeyi karıştırdım hocam. Volga German Core toprağı ile. Rusya'yı yenince tek bu toprak Core oluyor. Yeni bir şey daha öğrendim. Danimarka'dan jutland(gerçi Danimarka kabul ederse Core oluyor), İsviçre'yi ilhak etmeden önce New order yapmamak lazım.

Şeyi karıştırdım hocam. Volga German Core toprağı ile. Rusya'yı yenince tek bu toprak Core oluyor. Yeni bir şey daha öğrendim. Danimarka'dan jutland(gerçi Danimarka kabul ederse Core oluyor), İsviçre'yi ilhak etmeden önce New order yapmamak lazım.
Hocam bende İskandinav DLC paketi olmadığından o olayları bilmiyorum. Ama o core olayını yapmıştım bir kere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı