HOİ4 Savaş İlerlemiyor

Şu an o bölgede altyapı sıkıntısı var sanırım. Sizin ordularınızın ikmali çok kısıtlanmış. Bu yüzden 525 defansı olan düşmana karşı savaşamıyorlar, bir yerden sonra tükeniyorlar. F4'e basıp oradaki altyapının maksimum desteklediği miktara kadar tümen koyarsanız bu sorun bir miktar çözülebilir. Silah ve moral bakımından 0 sizin ordularınız.
 
Depay kısmına yani tank ikonuna gelin, dağcı kısmından edit yapın. Resim çekin.
1615835356874.png

Üstte logistic diye bölüm var. Onun yanında tanklı bir şey var. Adını şu an hatırlamıyorum. Ona basıp orada görebiliyorsun. Ayrıca internetten izleyip öğrenmeni öneririm.
Bunu izleyerek öğrenebilirsin.
 
Normal. Karşının savunması iyi, entrenchlenmiş ve en önemlisi rakip dive bomberlar inanılmaz hasar vuruyor. Yapmanız gereken saldırıyı kesip birliklerinizin cepheye dağılmasını beklemek. Ardından hava kuvvetlerinizle bölgeyi yeşillemeniz lazım. Aksi takdirde o CAS'lar varken 99 olsa da itemezsiniz. Önemli olan o oran değil rakibin organizasyonu. 96 olmasına rağmen rakibin organizasyonu yerinde. Ayrıca 55 birlikle saldırmanız hiçbir şey ifade etmiyor. Combat width ne kadarsa o kadar asker savaşır. He bir de attrition yiyorsunuz. Attrition varken itemezsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı