Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #1 Bütün DLC'ler + road to 56 modu yüklü. Bu kırmızıyla işaretlediğim seçenek nasıl ve hangi modda açılıyor? Dosya Ekleri hoi444.png 65,6 KB · Görüntüleme: 244 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Bütün DLC'ler + road to 56 modu yüklü. Bu kırmızıyla işaretlediğim seçenek nasıl ve hangi modda açılıyor?
Çözüm Miuysti 11 Ocak 2021 Sönmez Reis dedi: Evet bu mod gerekiyormuş teşekkürler, fakat road to 56 ve bu modu beraber kullanacağım sürüm hangisi onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... RT 56 RP diye bir mod var ona bakabilirsin ben şu anki son sürümde çalıştırmıştım ama nasıl yaptığımı inan hatırlamıyorum. Maxmarine'den öğrenmiştim.
Sönmez Reis dedi: Evet bu mod gerekiyormuş teşekkürler, fakat road to 56 ve bu modu beraber kullanacağım sürüm hangisi onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... RT 56 RP diye bir mod var ona bakabilirsin ben şu anki son sürümde çalıştırmıştım ama nasıl yaptığımı inan hatırlamıyorum. Maxmarine'den öğrenmiştim.
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 İyi günler. Sürüme dikkat edin. Steam Community :: Error steamcommunity.com Artı 0 Eksi
4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #3 Başka bir mod yüklü değildir umarım? Belki rt 56 modu için bir şeydir. Tıkldığınızda bir etkileşim oluyor mu? Artı 0 Eksi
Başka bir mod yüklü değildir umarım? Belki rt 56 modu için bir şeydir. Tıkldığınızda bir etkileşim oluyor mu?
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 405531 dedi: Başka bir mod yüklü değildir umarım? Belki rt 56 modu için bir şeydir. Tıkldığınızda bir etkileşim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir modun yüklü olması gerekiyor. Eğer ki sadece road to 56 kurmuşsa. Artı 0 Eksi
405531 dedi: Başka bir mod yüklü değildir umarım? Belki rt 56 modu için bir şeydir. Tıkldığınızda bir etkileşim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir modun yüklü olması gerekiyor. Eğer ki sadece road to 56 kurmuşsa.
4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #5 Miuysti dedi: İyi günler. Sürüme dikkat edin. Steam Community :: Error steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış. Artı 0 Eksi
Miuysti dedi: İyi günler. Sürüme dikkat edin. Steam Community :: Error steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış.
KS KS Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #6 Evet bu mod gerekiyormuş teşekkürler, fakat road to 56 ve bu modu beraber kullanacağım sürüm hangisi onu bulamadım. Artı 0 Eksi
Evet bu mod gerekiyormuş teşekkürler, fakat road to 56 ve bu modu beraber kullanacağım sürüm hangisi onu bulamadım.
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 Sönmez Reis dedi: Evet bu mod gerekiyormuş teşekkürler, fakat road to 56 ve bu modu beraber kullanacağım sürüm hangisi onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... RT 56 RP diye bir mod var ona bakabilirsin ben şu anki son sürümde çalıştırmıştım ama nasıl yaptığımı inan hatırlamıyorum. Maxmarine'den öğrenmiştim. Artı 0 Eksi Çözüm
Sönmez Reis dedi: Evet bu mod gerekiyormuş teşekkürler, fakat road to 56 ve bu modu beraber kullanacağım sürüm hangisi onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... RT 56 RP diye bir mod var ona bakabilirsin ben şu anki son sürümde çalıştırmıştım ama nasıl yaptığımı inan hatırlamıyorum. Maxmarine'den öğrenmiştim.