HOI4 Sovyet'ler ile kapitüle olmak

NoyaN_

Hectopat
Arkadaşlar HOI4 multisinde oynuyorum, Troçki geldi yıl 1942 Alman da Player ben ne yapacağım adamın bir piyade bölüğü 49 combatwith adam bir de 60 combatwithlik medium tank divisionu getirecek.

Benim piyadeler 24.5 C. W. Support ekipman slotu Full ne yapacağım kapitüle olmaktan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dere yatakları gibi yerlere geri çekilme hattı yapın. Generalsiz bölük bırakmayın, her ordunuzun başına general atayın ama eğer ordu grubu kurduysanız başına mareşal atamayın.
Geri çekilme hatlarını da kaleler ile destekleyin.
Geri çekilme hatlarınız deniz kıyılarınızı da kapsıyorsa oraya da donanma yönlendirin. Denizden top atışına tutsunlar karayı.

Riverline'a fallback line çizin. Asıl askerlerinizi oraya koyun. 3'er 4'er Level fort dizin. Ön cepheye de NKVD birliklerinden koyun ki yavaşlatsınlar. Division kaybetmekten korkmayın tonla manpower sahibisiniz.
Katılıyorum. En iyi avantajınız manpowerınız olması. Bölgeye bolca uçak da yönlendirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı