HOI4'te Sovyet'ler nasıl yenilir?

Geçen sene oynarken kafakasyanın tamamını alıyordum daha fazla ilerleyemiyordum Sovyet askerleri bastırıyor soğuktan bizim askerlerde patır patır gidiyordu geri çekiyom Sovyet topluyor kafkası sonra bem bastırıp geri alıyordum böyle bir kısır döngü vardı aramızda oyunuda çok bilmiyordum rehberler izlerken hep Full DLC'le oynuyolardı benim de canım sıkıldı silmiştim oyunu keşke alaydım ucuza aldım oyanayamıyorum ama birçok özellik DLC'lerle geliyor oyuna geri başlasam yazın bu DLC'leri nasıl temin edebilirim.
Hep içimde kalmıştır bu oyun bir de çok karışık.

Bütün filimlerdede USA hep yeniyor:) Polatta filimde Iraka operasyon yapıp intikam almıştı bizim askerlerin kafasına çuval geçirdiklerinde.

1702994822243.png

Sanalda herşey olur, fazla şaapmamak lazım..

Ancak gerçek şu ki yakında fiyatlardan dolayı orjinal oyun alamayacağız. Dış güçler habire bize operasyon peşinde sanki.

Geçen sene oynarken kafakasyanın tamamını alıyordum daha fazla ilerleyemiyordum Sovyet askerleri bastırıyor soğuktan bizim askerlerde patır patır gidiyordu geri çekiyom Sovyet topluyor kafkası sonra bem bastırıp geri alıyordum böyle bir kısır döngü vardı aramızda oyunuda çok bilmiyordum rehberler izlerken hep Full DLC'le oynuyolardı benim de canım sıkıldı silmiştim oyunu keşke alaydım ucuza aldım oyanayamıyorum ama birçok özellik DLC'lerle geliyor oyuna geri başlasam yazın bu DLC'leri nasıl temin edebilirim.
Hep içimde kalmıştır bu oyun bir de çok karışık.
hocam bende dlc alırken çok pahalıya patlamıştı kefen paramı ekleyip almıştım 800 liraya patladı bana ama değermi diye soracaksanız,değer.

Birde hocam çok oyunculuda başka arkadaşının dlc'si varsa dlc'li şekilde oynayabiliyorsunuz isterseniz beni ekleyin beraber oynayalım.

Normalde EU4 bile oynayamıyorum ama bu konuyu görünce herkes öyle severek anlatıyor ki gidip hoi4 öğrenesim geldi.
Hocam EU4 daha zor diye biliyorum.O yüzden o oyuna hiç bulaşmadım.

Hocam arkadaşım bana hoi4'te fabrikalar falan var iyice karışıyor dedi o yüzden ben de hoi4 girişmedim :D
Yok EU4 daha zordur hocam.fakat tabiki HOI4'te zor gördüğün gibi 200 saatim var daha donanmayı bile tam çözemedim. 😀

Hocam bende DLC alırken çok pahalıya patlamıştı kefen paramı ekleyip almıştım 800 liraya patladı bana ama değer mi diye soracaksanız, değer.

Bir de hocam çok oyunculuda başka arkadaşının DLC'si varsa DLC'li şekilde oynayabiliyorsunuz isterseniz beni ekleyin beraber oynayalım.

Hocam bu yıl YKS var o yüzden yaza kadar oyun oynayamayacağım. Çok oyunculu da ne sarardı şimdi. Arkadaşlarım bu tür oyunlar oynamaz yazın oynarsan beraber oynarsak iyi olur.

Hocam bu yıl YKS var o yüzden yaza kadar oyun oynayamayacağım. Çok oyunculu da ne sarardı şimdi. Arkadaşlarım bu tür oyunlar oynamaz yazın oynarsan beraber oynarsak iyi olur.
Başarılar dilerim.Yazın oynayabiliriz evet.

Discord: oflu6134
Steam

İstediğiniz zaman yazabilirsiniz benimde küçük çaplı ekibim var tanıştırırım 5,6 kişi oynayabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı