HOI4 Steam üzerinden açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 8
Daha fazla  
Bilgisayarım kaldırıyor mu diye oyunu crackli indirip oynadım, sonra da oyunu satın aldığımda sıkıntı olmayacağını anladığımda Steam'den satın almaya karar verdim.
Oyunu kurdum, açtım ve menüye geldim sonrasında oyun çalışmadı, başlamadı.

Sistemim:
i3,8600GT, RAM 4 GB
Crackli çalıştı orijinal oyun çalışmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Crackli oyundan virüs bulaşma ihtimali var mı acaba?

Korsan oyunu komple silin. İndirmiş olduğunuz oyunu da silip Steam'den tekrar indirin. Belgelerim klasöründeki "Paradox Interactive" içerisinde bulunan HOI4 klasörünü silin.
Var tabii. Babasının hayrına mı kaç TL'lik oyunu bedava yapıyor adamlar? Destek verilmiyor.

Hayır ondan alakalı değil. Birçok Steam kullanıcısı HOI4'ün açılmadığından şikayetçi. Geçenlerde bir konu daha açılmıştı buna benzer.
@kuralnebilmiyorum dostum oyunun dosya konumundan hem Launcher'den hem de normal oyunu açmayı dener misin? Veya @tristessehivernale dediği gibi korsan oyunun dosyaları ile orijinal oyunun dosyaları çakıştığından da olabilir.

Ben konu sahibine soru yoluyla hatanın sebeplerinden birini açıkladım. Bende korsana destek verilmediğini sizin kadar biliyorum. İyi sosyaller.

Öncelikle Steam uygulamasını yönetici olarak açınız, sonra oyunu açın. Sorununuz bu basit yöntem ile çözülecektir.

Öncelikle Steam uygulamasını yönetici olarak açınız, sonra oyunu açın. Sorununuz bu basit yöntem ile çözülecektir.
Oyunun menüsü geliyor ama play dediğimde alta HOI4simgesi çıkıyor, sonra siyah ekran geliyor.

Oyna dedikten sonra kapanıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    491,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…