OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 18 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar HOI4 de faşist ve komunist isyanı civilwar communism diye başlatıyoruz ya onu tarafsız rejim için nasıl yapabiliriz? Civilwar nonaligned yapıyorum olmuyor mesela. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2021
Arkadaşlar HOI4 de faşist ve komunist isyanı civilwar communism diye başlatıyoruz ya onu tarafsız rejim için nasıl yapabiliriz? Civilwar nonaligned yapıyorum olmuyor mesela.
Droelian Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #2 Nonaligned isyan çıkarmak için seninde nonaligned olmak gerekiyordu galiba öyle hatırlıyorum. Ya da direk nonaligned isyan çıkartamıyorda olabilir. Artı 0 Eksi
Nonaligned isyan çıkarmak için seninde nonaligned olmak gerekiyordu galiba öyle hatırlıyorum. Ya da direk nonaligned isyan çıkartamıyorda olabilir.
A AtibilgiPC Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 Arkadaşlar, HOI4 de faşist ve komunist isyanı, civilwar communism diye başlatıyoruz ya, onu tarafsız rejim için nasıl yapabiliriz? Civilwar nonaligned yapıyorum olmuyor mesela. Hala lazımsa neutrality deneyin. Civilwar neutrality. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, HOI4 de faşist ve komunist isyanı, civilwar communism diye başlatıyoruz ya, onu tarafsız rejim için nasıl yapabiliriz? Civilwar nonaligned yapıyorum olmuyor mesela. Hala lazımsa neutrality deneyin. Civilwar neutrality.