HOI4 ülke fethedemiyorum

knaqUantom

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle yakın zamanda HOI4 Almanya hep vanilla oynardım. Ve açıkçası çok da başarılı olurdum (sürüm no step back idi). Ancak yakın zamanda europe in flames agora modunu kurdum ve onun gerekliliği ile sürümü by blood alone yaptım. Ve nedense artık ya ülke fethedemiyorum, ya da çok zor fethediliyor. Ve hava üstünlüğünü de neredeyse hiç alamıyorum Almanya olmama rağmen. Neyden kaynaklıdır cevaplar mısınız?

Evet veriyorum. Ama genelde Maksimum sarı oluyor. Polonya'yi bile zor yeşilledim.
Hava gücünü geliştirin. Uçakları modernize edin. Almanya için özel uçak modernizasyonları var, onları deneyin. By Blood Alone DLC'nde cidden uçak tasarımları çok önemli. Hava üstünlüğü, defans, zırh, vurucu güç, zemin desteği tarzı için hazırlanmış özel uçak tasarımları var. İnternetten bakabilirsiniz ya da size örnek atabilirim.

Hava gücünü geliştirin. Uçakları modernize edin. Almanya için özel uçak modernizasyonları var, onları deneyin. By Blood Alone DLC'nde cidden uçak tasarımları çok önemli. Hava üstünlüğü, defans, zırh, vurucu güç, zemin desteği tarzı için hazırlanmış özel uçak tasarımları var. İnternetten bakabilirsiniz ya da size örnek atabilirim.
İngilizce uçak tasarımı harika olur atabilie misiniz? Ve ayrıca oyun zorlaştı mı agora mı öyle ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı